2 Yıldır düzenli özgün çalışıyorum fakat olmuyor

ugurcaneraslan

Kayıtlı Üye
Merhabalar öncelikle 2 yıldır düzenli olarak video yüklediğim özgün bir kanalım var bu forumdada yt konusunda çokca bilgisi olan abiler,kardeşler gördüm kanalıma cok büyük emek veriyorum çok kötü bir bilgisayarda en iyisini yapmaya çalışıyorum reklam içinde bütçem yok açıkcası ama bir türlü olmuyor yani izlenmelerim artmıyor youtube önerilenlere çıkamıyorum en fazla izlenen videom 4,7k bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilecek tavsiye verecek abilerim kardeşlerim bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim
kanal linkim ; https://www.youtube.com/channel/UCRneOTmuWOMs4Nov_ZgMWQg

Öncelikle özgün kanal yaptıgın için tebrikler. Niye seni izlesin lafını soyleyen arkadas biraz kırıcı olmuş. Sana hitap etmeyen bir kanal olabilir ama bitçok şey izleniyor. Trend videoları takip etmeye devam etmelisin.Düzenli video atmalısın , diğer youtuberlara mail atarak ortak videolar cekmen senin için cok avantajlı olabilir. Genellikle bu sekilde büyüyor. Fuarlarda bircok youtuber ile tanısabilirsin. Mesela kanalın 5k gidip 100k -200k lık birine yazma cevab vermezler. 10-20k arası biri ile arkadas ol ilk onunla cekin karsılıklı sonra. 20-30k arası yani aslında sosyallesmen gerekiyor ve en iyi bu sekilde geliyor. Bir canlı yayın ile dikkat cekebilirsin. Aklıma gelenler bunlar.

Kesinlikle trendleri takip et. Trendlerden kendine göre çıkarabileceğin bir video yap illa ki biri güzel izlenicektir ve video kaliteli olursa abone sayın artıp diğer videoların da izlenir kesinlikle videoları da kaliteli izlenebilir yapman lazım.

Özgün kanal büyütmek, bir ağaç büyütmeye benzer.
Bir fidan dikersin. Sonra ağaç olana kadar hiçbir karşılık beklemeden suyunu verirsin.
Ağaç olunca da meyveleriyle o seni besler.
Özgün içerik üretiyorsan çok sabırlı olman gerekiyor.
Videolarının hangisinin ne zaman patlayacağı hiç belli olmaz.
Zaten ondan sonra abone sayın hızla yükselir.
Ben kanalımı 2014 yılında açmıştım.
Daha bu yıl meyvesini verdi.
Çok şükür aynı tempoda gitmeme rağmen ev kiramı, faturalarımı özgün kanalım karşılıyor.
Niye söylüyorum? Hevesin kırılmasın diye...

Merhabalar öncelikle 2 yıldır düzenli olarak video yüklediğim özgün bir kanalım var bu forumdada yt konusunda çokca bilgisi olan abiler,kardeşler gördüm kanalıma cok büyük emek veriyorum çok kötü bir bilgisayarda en iyisini yapmaya çalışıyorum reklam içinde bütçem yok açıkcası ama bir türlü olmuyor yani izlenmelerim artmıyor youtube önerilenlere çıkamıyorum en fazla izlenen videom 4,7k bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilecek tavsiye verecek abilerim kardeşlerim bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim
kanal linkim ; https://www.youtube.com/channel/UCRneOTmuWOMs4Nov_ZgMWQg

hocam sen boyle devam et muhakkak karsılıgını goreceksın merak etme sadece sabır enes batur bıle kanalı 5 senelık son ıkı yıldır tam anlanda fonemen oldu

destekleyici ve güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim en çok istediğim şey emeklerimin boşa gitmemesi :)

Videoların kapak fotoğrafları ilgi çekmiyor değiştirmelisin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri