(2 Yıllık) Mekatronik Mi Bilgisayar Programcılığı Mı ?

tugayy

Yasaklanmış
Web sitesi
tugayyalinc.com.tr
Tercihler Yaklaşmakta Ve Herkes Gibi Kararsızlık Hala Devam Ediyor..

Ailem 2 Bölüm Birden Okumamı İstiyor.. (Biri Açık Öğretim)

Seçenekler Şunlar..

(2 Yıllık) Mekatronik

(2 Yıllık) Bilgisayar Programcılığı

(2 Yıllık) Adalet

(2 Yıllık) Lojistik

(4 Yıllık) İşletme

Bilgi Sahibi Arkadaşlar Beni Aydınlatırsa Sevinirim..

Önerdiğiniz 2 Bölümü Yazarsanız Çok İyi Olur..

Son düzenleme:
Yazıklarının hepsinde de mezun olduğunda ne olacağını biliyorsun. Yeniden hazırlanmanı öneririm.

bu bölümlerin hepsi birbirinden ayrı ve farklı bölümler önce sen ne okumak istediğine karar verki başarısız olup işsiz kalma

Mekatronik yerine gemi makine işletmeciliği oku.
Ama bunları okuma adam gibi biyer oku.

Tercihler Yaklaşmakta Ve Herkes Gibi Kararsızlık Hala Devam Ediyor..

Ailem 2 Bölüm Birden Okumamı İstiyor.. (Biri Açık Öğretim)

Seçenekler Şunlar..

Mekatronik

Bilgisayar Programcılığı

Adalet

Lojistik

Bilgi Sahibi Arkadaşlar Beni Aydınlatırsa Sevinirim..

Önerdiğiniz 2 Bölümü Yazarsanız Çok İyi Olur..

Hocam bu sene akdeniz üniverstesi bilgisayar programcılığından mevzun oldum açıkcası fazla önermiyorum ama sen bilirsin biraz araştırma yap çünkü fazla bir eğitim amaöları yok sadece temel düzeyde bir yazılımcı oluyorsun kendini gelişirmeye bakıyor fazlada sıkı tutmadıkları için fazla bir bilgi sahibi olamıyorsun gireceğin bir yazılım veya herhangi firma 4 yıllık üniverste mevzunu istiyor bence bir daha dene

Seçeceksen mekatronik'i seç. Bilgisayar Programcılığı boş.

Katılmıyorum.Günümüzde 2 yıllık ve 4 yıllık arasında artık hiçbir fark yok.Staj yaptığım şirkette 2 yıllık okuyanlarla(dışardanda işletme okuyorlarmış) 4 yıllık okuyanlar aynı işi yapıyor ve aynı parayı alıyor.Bu arada şirket büyük bir bankanın sigorta şirketi.Amaç kendini geliştirmende ve işi bilmende.Bu arada işe girerkende bir tanıdığın olursa senin yararına.
Yazıklarının hepsinde de mezun olduğunda ne olacağını biliyorsun. Yeniden hazırlanmanı öneririm.

Son düzenleme:
Katılmıyorum.Günümüzde 2 yıllık ve 4 yıllık arasında artık hiçbir fark yok.Staj yaptığım şirkette 2 yıllık okuyanlarla(dışardanda işletme okuyorlarmış) 4 yıllık okuyanlar aynı işi yapıyor ve aynı parayı alıyor.Bu arada şirket büyük bir bankanın sigorta şirketi.Amaç kendini geliştirmende ve işi bilmende.Bu arada işe girerkende bir tanıdığın olursa senin yararına.

siz ne okumuştunuz acaba ?

bu arada 4 yıllık işletme de seçenekler arasına eklendi..

işletme hakkında yorumunuz nedir ?

bilg. prog okuma hocam çok çok zor iş bulmak çok iyi bilen arkadaşım vardı programlaması hocalardan iyi teknosada satış danışmanı olmuş 1000tl alıyor herif o programlama bilgisi hocaları susturacak sevideydi geçengün konuştum oğlum akıllan kafayı kullan diye işi bırakmış android uygulama yazmaya başlayacakmış

Bilgisayar programcılığı okuyorum bende 2.sınıfa geçtim :D Sadece işletmenin bir işe yaracağını sanmıyorum.Bilgisayar prog + işletme bitirirsen iyi olur bence.
siz ne okumuştunuz acaba ?

bu arada 4 yıllık işletme de seçenekler arasına eklendi..

işletme hakkında yorumunuz nedir ?

Devlete Bilgisayar işletmeni olarak atana bilirsin kpss iyi alırsan çoluk çocugun lafına bakma. Bilgisayar Programcılığı için diyorum. Bu forumdaki herkesin yorumunu dikkate almıyacaksın üyelik tarihinin altında yazan yaşa bakma [MENTION=15947]tugayy[/MENTION] hakkında hayırlısı

Programlamayı çok iyi bilen nasıl oluyorda iş bulamıyor aklım almıyor doğrusu.,Her yer yazılımcı arıyor.
bilg. prog okuma hocam çok çok zor iş bulmak çok iyi bilen arkadaşım vardı programlaması hocalardan iyi teknosada satış danışmanı olmuş 1000tl alıyor herif o programlama bilgisi hocaları susturacak sevideydi geçengün konuştum oğlum akıllan kafayı kullan diye işi bırakmış android uygulama yazmaya başlayacakmış

(4 Yıllık) İşletme ile memur ol 2 secenek bilgisayar programcılığı olsun megaron saala bişe olmuyor bizim binadabir çoçuk okudu evde oturuyor

Mekatronik de fikrim yok.Şöyle anlatayım.4 yıllık veya 2 yıllık okudun adam demiyor gel seni işe alayım.İşi bilmeyeni almıyorlar açıkçası.İşe girmende staj yaptığın yer ve işi bilmen çok önemli ayrıca bir tanıdığın varsa senin çok işini görür.Karar senin hocam araştır sen yine kimseye bakma
işletme ve mekatronik olsa nasıl olur ?

Lojistiği ele bence. Selçuk üni lojistik mezunuyum. Ben 1000-1600 tl arası paso mesaiye kalıp çalışırım diyorsan ayrı tabi :) Gerçi 2 yıllık olupta bundan farklı bölüm var mı orasını da bilmiyorum. Kolay gelsin ne diyim..

2 yıllık pc programcılığı bitirdim
Açıköğretimle +2 yıl işletme lisans tamamlıyorum.
27 eylülde kpss var dershaneye gidiyorum hazırlanıyorum.
Programlamadan anlıyorsan hiç kamuya bakmıycaksın özel sektörde paradan yatak yaparsın ben anlamıyorum memur olsam yeter diyorum, memur olduktan sonrada lisansı tamamlıyıp 6 ay askere giderim 1 sene daha çalışır para birktirip evlenirim, e youtube ek geliride var daha ne olsun :D

aminnnn

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri