2 yıllık sağlık bölümleri.

GODZİLLA

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu senede kazanamadım. hatta geçen seneden daha kötü yaptım.

2 yıllık geliri iyi ve iş imkanı iyi olan sağlık bölümleri önerirmisiniz özelde okicam

acil tıp teknisyenliği diye birşey var kaç yıllık bilmiyorumda bence geleceğin mesleği :D

fizyoterapi ve rehabilitasyon merkezlerinde çalışanların bölümlerine bak derim

Önerileriniz için teşekkür ederim radyoloji nasıldır sizce

evde hasta bakımı mezun olduktan sonra 55 60 ile kpss önlisans puanı ile rahat atanırsın

sağlık her türlü iş yapar.
eşit ağırlık olmama rağmen ilk 20 tercihimi sağlık yapmıştım düşün artık.

Merhabalar Ben Acil Tıp Teknisyeniyim bir üst bölümümüz Olan Paramedik Bölümünün özel üniversitesi bulunmakdadır onu düşünebilirsiniz

bu fabrilarin is guvenlik uzmani zorunlu oldu baya acik var ilgilenebilirsin parasini bilmiyorum

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

optisyenlik iyidir hocam kendi işinin patronu olabilirsin

Ha bu arada Özer ustayı bu konuya çağırayım sana öncü olur. [MENTION=12660]Paramedic[/MENTION]

puanlarım ygs 1 246 ygs 2 254 bu dediğiniz bölümler maalesef gelmiyor. diyaliz nasıldır sizce

suan lisedesin galiba bölümünü yazarsan yardımcı olurum
ager acil tıp teknisyenligi okuyorsan sana önerecegim 2 bölüm var
1-paramedic lik her türlü is bulursun iyi bir özel hastanede 5k alırsın aylık
devlette ise 3500-4k arası olur
2- ise iş saglıgı ve iş güvenliği uzmanı bu bölümün puanları cok düşük eger kazanabiliyorsan koceeliüniversitesi arslanbey yerleşkesini yaz iki bölümüde okudum
iş saglıgını 1.senesinde bıraktım paramedicliğe başladım ama 1.sene dolmadan işim hazırdı kocaelinde bir cok fabrika var ve deli gibi imkanları var maaşı cok iyi

ama sonra paramedic olmaya karar verdim suan paramediclik yapıyorum ve memnunum.

diger bölümlerde iyidir mesele anestezi teknikerliği , ameliyathane teknikerligi, adlitıp ama hiç birisinde ilk yazdıgım 2 bölüm gibi popülerlğik yoktur devlet yılda 1k paramedic alıyorsa 3 tane adli tıp yada diğerlerinden alır.

İş Saglıgı ve İş Güvenlig uzmanlıgı ise devlete girmen zordur gerci devlete girmenede gerek yok özeldeki sartlar cok iyi 2006 yılında işe baslayan bir arkadasımla konusmustm o zaman ben devlette 1500 alırken o Kocaeli lassada 3k aylık,500 tl mazot ceki 250tl de sodexo alıyordu.

yani imkanları benden cok iyiydi ama riskli bir meslek calıstıgın iş yerinde 1 kişi is kazasından ölse donuna kadar alırlar tazminatı diyeceklerim bu kadar sormak istedigin birsey varsa sor müsait oldugumda yazarım.

acil tıp teknisyenliği diye birşey var kaç yıllık bilmiyorumda bence geleceğin mesleği :D

hocam attlik artık ayaga düştü liseye girerken puanı nerdeyse fen lisesi li ile aynı ve attlik 2sene evvelbitti türkiyede rekor sayıda att alındaı yaklasık 23bin ve su anda bosta att kadrosu cok az herkez o bölüme yöneldi ama bu satten sonra okuyanların cogu ya özelde calısır yada devlet hastanelerinde taşeron olarak tıbbi sekreterlik yapar.O furya bitti

Tibbi Dokumantasyonluk ve Tibbi Sekreterlik öneririm ben size.

En yakın arkadaşım 2 ay önce atandı. 2600 TL gibi bir maaş alıyorlar. Temiz güzel, ve rahat bir iş. Sağlık olduğu için hertürlü atanıyorsunuz zaten. Sağlıktan açıkta kalan görmedim ben.

Ben Sağlık istemedim ilgi alanım değildi o yüzden tercih etmedim. Ama hemen atanmak istiyorsan bu ve türevlerini tercih edebilirsin. Mennun da kalırsın.

Tibbi Dokumantasyonluk ve Tibbi Sekreterlik öneririm ben size.

En yakın arkadaşım 2 ay önce atandı. 2600 TL gibi bir maaş alıyorlar. Temiz güzel, ve rahat bir iş. Sağlık olduğu için hertürlü atanıyorsunuz zaten. Sağlıktan açıkta kalan görmedim ben.

Ben Sağlık istemedim ilgi alanım değildi o yüzden tercih etmedim. Ama hemen atanmak istiyorsan bu ve türevlerini tercih edebilirsin. Mennun da kalırsın.

bende bu yıl hacettepe yi düşünüyorum tıbbı döküman ve sekreterliği hadi bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri