2. Youtube hesabımı açmak hakkında yardım lütfen

• Kullanıcı ceymi74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ceymi74

Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba, tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi istiyorum, evimde 2 adet bilgisayar var, 1 bilgisayarımda ana kanalım yani özgün kanalımı kullanıyorum, video atma vs işlemleri orada yapıorum, diğer bilgisayarımı günlük normla işlerim için kullanıyorum, 100 mb fiber kullanıyorum, ben diğer bilgisayarımda ayrı bir youtube hesabı açmak istiyorum, yani gmail vs herşey ayrı olacak, bir takım denemeler yapmak için, fakat tek modem kullnadığım için diğer kanalında rsike girmesini istemiyorum , modem kapayıp açınca ip nin değiştinğini vs biliyorum, bunun yanında daha farklı bir öneriniz varmı, google chrome üzerinde "browsec" isimli bir program kullanıyorum yani location vs değiştirebiliyorum, bunu kullanıp yalnızca google chrome üzerinden yeni youtube hesabıma girsem, ve orada işlemleri yapsam, diğer bilgisayarımdaki youtube hesabım etkilenirmi acaba.. ne önerirsiniz.

yine özgün kanal olacaksa hesap ekle kısmından aynı pc aynı tarayıcıyı kullanman daha iyi.

Ben 3 aydır ayni pc de 2 kanal çalışıyorum ve 2 kanal da aynı adsense bağlı. ve bir sorun yaşamadım ama tabi spam değil özgün çalışıyorum. Ben de bu soruyu merak ediyorum bir sorun yaratıyor mu YouTube? Çünkü kanalımın bir tanesi bu hafta telif sebebiyle kapandı. Yeni çalışacağım kanal bu yüzden sorun yaşar mı tedirginim

arkadaşlar şu anda kullandığım kanaldan tamamen bağımzsız bi kanal açmak istiyorum, yani aynı bilgisayar olmuyacak, aynı gmail ve hesapta olmuyacak herşey sıfırdan en baştan olacak, ayrı bir bilgisayarda yeni açacağım kanal yine özgün kanal olucak ama ben attığım bu videolara farklı bir hit, yorum ve like sistemi denemek istiyorum, o yüzden youtube farkederse kanalı uçurabilir endişesi var işte bu yüzden bu denemeleri bu kanal üstünde farklı bir bilgisayarda ve hatta farklı bir internet hattı alarak yapmak istiyorum, diğer kanalı bu işe karıştırmak istemiyorum, hatta bu iş için yeni bir modem ve internet hattı bile düşünüyorum o yüzden size sormak istedim, extra internet hattı almadan ne önerirsiniz diye..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri