2 YT Hesabından çok para kazanmak istiyorum

• Kullanıcı takipci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

takipci

Kayıtlı Üye
Bu işe yeni ( başlıyacağım :D )

Şöyle bir planım var.Mesela 1 kanaldan artık çok para kazanıyoruz. (aylık 10 bin diyelim :D )
Ama ben dahada çok para kazanmak için 2. Yt hesabı açıyorum.Tehlikeli olurmu çünkü Youtube 2 hesabı birden kapatıyormuş bir telif yüzünden.

(Özgün Çalışacam)

Özgün çalışacaksanız telif korkunuz olmaz zaten.

bazılarımızın 1000lerce kanalları var bir sorun oluyor merak etme ama her hesap geçişinde çerezleri temizlemek iyidir nadirende olsa kapanabiliyor

---------- Mesaj saat 12:34:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:33:29 civarında gönderildi. ----------

Sahte telif filan varmış o ne oluyor.

Bide mesela bana telif uyarısı geldi hemen o videoyu siliyimmi

gelmez merak etme gelirse karşı bildirim yaparsın sahte olduğundan telif kalkar

bazılarımızın 1000lerce kanalları var bir sorun oluyor merak etme ama her hesap geçişinde çerezleri temizlemek iyidir nadirende olsa kapanabiliyor

---------- Mesaj saat 12:34:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:33:29 civarında gönderildi. ----------

gelmez merak etme gelirse karşı bildirim yaparsın sahte olduğundan telif kalkar

kızmazsan birşey daha sorcam :D karşı bildirim nasıl yapılır

kızmazsan birşey daha sorcam :D karşı bildirim nasıl yapılır

insallah basına gelmez. ama basına gelirse de söyle yaparsın cideonun yanuında karsı bildirim gönder yazar zaten oraya tıklarsın gerekli bilgilerini doldurursun gönderirsin.

sen önce otur üç beş en en en genel hatları ile youtube işi nedir ? nasıl yapılır ? vs vs oku, ondan sonra sorduğun soruya dön bak sonra de ki arkadaş yani damdan düşer gibi ne hayaller ile nasıl mantıksız bir konu açmışım de.
sonra irkil kendine gel işe başla kesin kazanırsın. ::)

Bu işe yeni ( başlıyacağım :D )

Şöyle bir planım var.Mesela 1 kanaldan artık çok para kazanıyoruz. (aylık 10 bin diyelim :D )
Ama ben dahada çok para kazanmak için 2. Yt hesabı açıyorum.Tehlikeli olurmu çünkü Youtube 2 hesabı birden kapatıyormuş bir telif yüzünden.

(Özgün Çalışacam)

aylık 10 bin bravo :D [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION]

Hocam dediğiniz gibi yeni başlayacaksınız bence forum üzerinde ki konuları bir inceleyin iyice araştırın öyle başlayın.

Tüm kategorileri tek tek gezmeniz de fayda var...

özgünden kastın ne herkes özgün çalışıyoz diyor bakıyoruz ki özgünle alakası yok özgün çalışırsan tam özgün ama telifde gelmez 10 kanalda çalışırsın bence daha çok erken bu planları yapmak için sonra hayal kırıklıgına ugrama

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri