Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba hasan. Benim sana tavsiyem bunların yerine düşük kilometre yüksek model az yakan değişensiz bir araç alman. Ben ankara da oturuyorum 2 ay araç aradım gittim sivastan 2006 model 130 bin kilometre değişensiz hatasız 2 parça lokal boyalı orjinal araç aldım. Tutulan model 1.6 marea liberty. uzun yolda 19 şehir içi 22 kuruş yakıyo. 20 liralık gaz alıyosun bitmiyo o derece yani. Fiat'ın en güzel arabası. Ben 19 a aldım 2 ay oluyo burada 22 verdiler araca. Sana tavsiyem bu aracın temizini bulursan hiç kaçırma. Ama bulamazsan da şuan aşırı yükselişte olan Nissan primera var 1 yılda +10 bin fiyatı arttı aracın. Temizinden bulabilirsen o fiyata onuda kaçırma. 12 tane hava yastığı var. Kullananların çoğu satmak istemiyo tank gibi araba diyolar. Yeni tutulmaya başladı. Bulabilirsen bunları al derim. 2 side piyasada rahat satabileceğin o fiyata alınacak kral arabalar. punto ya hiç girme bile derim.
Sağol hocam araştıracam dediğin araçlarıda. Punto'yu tavsiye eden cok oldu genişliği ve rahatlığıda ayrı konu zaten. Ve puntodan uzak dur deme sebebini öğrenebilirmiyim ?
hocam ilk başta yolda güven vermiyor viraj performansı çok düşük ve dizel. öyle araç satın almak için galerici en kötü oto emlakcı falan olmak lazım. 2. el dizel araç almak çok tehlikeli. Motor ömrünü kestiremiyolar ölçümler hep hatalı çıkıyo diyolar. Bende tam bilmiyorum ama punto dizelini kötülüyolar performans olarak .. Birde alacaksanız 1.4 lpg lisini alın hem dizele göre çok daha seri hem de yakıt olarak az. Dizel araba ya yüksek model yada sıfır alınır.
3 5 daha koyabilirim dersen hyundai i20 lere de bak hocam
Nissan primera öneriririm.Düşük kilometreli,kazasız bulabilirsen kaçırma.
http://m.sahibinden.com/classifiedDesc.html?id=307510223&rnd=5535 incele istersen hocam
Telden kopyalayınca sorun olustu galiba pc ye gecince atarm tekrardan hocamAna sayfaya yönlendiriyor hocam linkin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.