20,000 tl ye özgün birşeyler yapılırmı?

• Kullanıcı serdar38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Onun yarısını biriktirmeye çalışıyorum ben de. Dil varsa iyi özgün yapılır

Önemli olan para değil fikir hocam. Sen 20.000 liralık bir proje düşünme..

Güvenip arkasından gidebileceğin bir proje düşün sonra maliyetini hesapla bütçene uyuyorsa yap, uymuyorsa yeni şeyler düşün..

6 ayligina dil okula git abd olabilir. Hem dil ogren hem sagi solu cek.

şu oyuncak tanıtımı yapanlar ne izlettiriyor öyle ya...
10yaşındaki velet bile sürüyle izlenim almış...
ağzınız laf yapıyorsa ve yaşınız gençse tavsiye ederim,tabi dil olsa daha iyi.

Gevurun Veletleri Bizden Daha Akıllı Hocam :D

---------- Spam Engelliyici 17:28 ---------- Önceki Mesaj 17:26 ----------

bence iş kurma parayla git tatil yap çatır çatır ye bidaha 20.000 olsa :D

Şahsen Ben O Motivasyonla Birdaha 20 Bin Yaparım :D :p

20.000 olsa önce sağlam bir kamera alıp kameramı değişirdim 3-4 bin liralık. Sonra her gün 1 video olacak şekilde yüklemeleri hızlandırırdım. Bir yandan da Günlük 15 TL civarı gibi Adsense reklamı verirdim. Bir yandan da yine Facebook sayfasına günlük 5-10 TL reklam verirdim. Bu şekilde birkaç ay idare ederdi o para :)

Ama sıfırdan başlayacak birisi ne yapabilir orasını bilmiyorum. Önce güzel bir fikir bulmalı, gezi tarzındaki bir kanalın fazla geri dönüşü olmayabilir.

Ben fırsatım olsa bir süre animasyon için gerekli eğitimleri alırdım.

Özgün birseyler yapmak istiyorsanız dil sart değil başlıkları ingilizce yapın izlenim alırsınız size bir tavsiye Sayet çocuklara yönelik birsey yapıcaksaniz Çevrenizdeki tablet telefon duskunu çocuklar neler izliyor ona bir bakın derim

Özgünü salla eğer özgüne yatırırsan o parayı türkçe çekeceğini öngörüyorum cidden milyonlar izlenmen lazım sadece o parayı çıkarmak için o yüzden hiç bulaşma git o parayı yatırım yap yada eğitimine harca sertifika al.

Amerikaya Work&Travel'a git eğer üniversite okuyosan orada gez dolaş oraları çek gopro falan al sonra youtube at. Hem gezmiş, hem para kazanmış, hem de video sahibi olurusn :D

20 bin türkçe içeriğe harcıycana 5-6 bin 1 aylık malta kurslarına git. bi giriş aşamasıda olsa dil öğren. 20 bin lirayı yabancı çalışarak 3-4-5milyon da kazanırsın ama. Türkçe içerikte 20 milyon izlenmeden kazanamassın emeklerine zamanına yazık.

ve ilk önce fikir sonra maddiyat, para bence.

Usta burada sana herkez sunu yap bunu yap diyebilir ama sen hangi alanda basarilisin onemli olan o bildiğin severek yapabileceğin bi işi yap

Güzel bi araba alınabilir. Para kazanmak istersen de dolar altın vs.
20k para ile özgün girme yazık edersin.

sırf para var diye özgün olunmaz bence. kendi kendine düşünmen lazım neyi yapabilirim diye. benim olsaydı ne yapardım??? Birazını kanalıma ayırır birazını da çocuğuma ayırırdım :)

10.000TL reklam bütçesi ayır diyer kalan parayla ekipman al kısa sürede patlama yaşar kanalın ama içeriğine göre karşılığını alırsın paranı çıkarırsın diyemem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri