20 Adsense ve fazlası olanlar ulaşabilir mi...

• Kullanıcı thnx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Pinleri hala kendi adresine alan kaldı mı? Ben artık adresleri sallıyorum en son kimlikle onaylıyorum.

Milleti çok adsense e teşvik etmeyin
Kanal açar gibi adsense açarsanız,
Kanal kıyımı gibi adsense kıyımı yaşarsınız.
Açıyorsanızda hepsi tr olmasın
Sonra diyoruz ki neden Türkiye ye yönelik kıyım yapıyor
Her ülkenin belli bir potansiyeli vardır diye düşünün

kuzenin abin ablan yegenin bunların yt ile iş ortagı oldugunu dusun ama butun adsns hesaplarını sen kullanıyorsun olayda bir tuhaflık uckagıtcılık yok :)

Hepsi aynı banka mı ? nasıl yapıyorsunuz ya ? :) veya 1 banka hesabına kaç adsense yapıyorsunuz ?

[MENTION=18840]exolange[/MENTION]
o mantıkla bakarsan bütün Türkiye bir anda ya youtuber olur yada webmaster. Bir tuhaflık yokmu bu işte.
Sen ülke olarak ne kadar orjinal video üretiyorsun ki pastadan bu kadar pay alıyorsun.
Google salak değil sonuçta
Dünkü gibi banları boş yere yapmıyor

Googlenin elinde tüm ülkelerin adsense hesap grafikleri var. eminim ki bu grafikte en büyük çıkış ve inişlerde Türkiye ilk üçtedir. Ülke bazında hesap sayısı kısa sürede artış olunca google mecburen devreye giriyor hesap sayısını optimum düzeye indirmek amacıyla. Google de biliyor multi hesapların varlığını bu yüzden telif yada topluluk alan hesapları gözü kapalı kapatıyor. Bu kapanmalar sürekli devam edecek. Ne yazık ki kurunun yanında bazen yaşda yanıyor. benim 2 tane web adsensem banlanmıştı. Bu adsenselere kendim hazırladığım slaytları bağlamıştım kesinlikle telifli içerikler değildi. ne yaptıysam açtıramadım.

payoner konusunu okumanı tavsiye ederim, orda millet payonerden banka hesabına ödemeyi geçmiş, 10 15 gün olmuş hala para banka hesabına geçmemiş, Tr Adsensten başka alternatif yok gibi

ÖRNEK POST
http://www.ytpara.com/1420505-post335.html

Son düzenleme:
çıkarın mokunu çıkarın bununda çıkarın :D
en sonunda para gelecek bir yer bulamıcaksınız :P

[MENTION=48076]Captain Price[/MENTION]
Bildiklerini sadece forumda yazılı olanlarla sınırlı bırakma, alternatifler bulmaya çalışırsan mutlaka bulursun.
Birisi foruma konu açmasa payooner den bile kimsenin haberi yoktu...

[MENTION=48076]Captain Price[/MENTION]
Bildiklerini sadece forumda yazılı olanlarla sınırlı bırakma, alternatifler bulmaya çalışırsan mutlaka bulursun.
Birisi foruma konu açmasa payooner den bile kimsenin haberi yoktu...

hocam payyoner harici payooner gibi ödeme alabileceğimiz sistem var mı? Burada paylaşmanı istemiyorum bana da ismini söyleme sadece merak ettiğim payyoner harici bir sistemle adsenseden ödeme aldığın sistemin var mı?

[MENTION=54058]yns[/MENTION] Hocam, ben şu an ağırlığı mobile verdiğim için yt ile fazla ilgilenemiyorum. Tek adsense var bende şu an. Onunla devam ediyorum.

Fazla bilgim yok ama duymuştum Western Union vs ödeme alanlar var.
Araştırmak üzerine düşmek lazım.

Daha bir çok faklı ödeme yöntemi vardır diye düşünüyorum. Google support ta araştırsan daha hiç duymadığı ülke bazlı farklı ödeme yolları görürsün zaten.

20 kanal 2 adsense çalışmakla 20 kanal 20 adsense çalışmak arasında çok fark yok.. gözde fazla büyütmemek lazım.

20 adsense çalışanlar bankayı nasıl yapıyorsunuz ?

Adsense açmayı niye bu kadar gözünüzde büyütüyorsunuz ki ? Arayan araştıran bulan çözen zaten aynı parayı 1 adsenseden de kazanır 10 adsenseden de

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri