20 Mart Hafta Sonuna Dikkat!

kastiro

Yasaklanmış
ABD'den 20 Mart için terör saldırısı uyarısı - Milliyet Haber

20 Mart uyarısı
ABD'den 20 Mart için terör saldırısı uyarısı - Güncel Haberler
http://www.cnnturk.com/turkiye/abd-elciliginden-turkiye-ile-ilgili-yeni-uyari

Kaynak sadece tek bir yer değil değil başka siteler dede detaylarıyla mevcut konuyu herhangi bir siyasi yere çekmeyelim burada Türkiye'nin bekası söz konusu insanların hayatı lütfen konu açma sebebim sadece tedbir alınması amaçlı gerçi alınabilecek çok bir tedbir yok evde oturmaktan başka ama gene de bilgilendirme olsun. bilenler de bilmeyenlere duyurabilirse iyi olur bu haberler demek değil ki %100 bir şey olacak ama nevruz mudur ne nanedir onun da etkisiyle en azından hafta sonu vatan hainleri sokaklara dökülecektir hiç bir şey olmasa. Normalde her sene polis eşliğinde nevruza her ilde ilçe de izin veriliyordu vatan hainleri kendi bayraklarını asarak kutluyorlardı Türk bayrağı kullanmadan Türk topraklarında ama son Ankara saldırısından sonra yasaklandı bu yüzden olaylar yaşanması muhtemel. Allah sonumuzu hayretsin devletimize insanımıza güç versin yar ve yardımcısı olsun.

Adsense ban furyasına da dikkat etmek gerekiyor tabii evde otursak bile ondan korunamıyoruz :D hafta sonuna her türlü dikkat yani :)

Son düzenleme:
Adsense ödemeleri öncesi ban furyası için denildi zannedenler el kaldırsın:rolleyes::confused:

Ban hiç aklıma gelmedi fakat her tarafta bu haberler dolaşıyor. Fakat 20 marta özel değilde bundan sonraki süreçlerde herkesin kalabalık ortamlardan uzaklaşması ve ya çok zaman gerçirmemesi için uyarmak gerekiyor

Ban hiç aklıma gelmedi fakat her tarafta bu haberler dolaşıyor. Fakat 20 marta özel değilde bundan sonraki süreçlerde herkesin kalabalık ortamlardan uzaklaşması ve ya çok zaman gerçirmemesi için uyarmak gerekiyor

valla hocam daha yeni 7 saat öncesinin tap taze uyarısı gelmiş: ABD Elçiliği'nden Türkiye ile ilgili yeni uyarı- CNN TÜRK - tarafsız güvenilir haberler

Almanya, İngiltere gibi devletler ve bu devletlerin haber kaynakları da yeni uyarıyı ve yapılanları destekliyor dediğiniz gibi çok dikkatli olmamız gerekiyor.

bursada sürekli olarak canlı bomba yakalanıyor , arkadaşlar dikkat edin topluluklardan uzak durun.

o kadar çok konuşulduki artık 20 mart bir olay çıkması imkansız.Siz 21 mart ve önündeki günler için tedbir alın hep diyorum asıl düşman dağlarda değil içimizde istanbulun yarısı terörist kaynıyor

olursa nevruzu kutlayanlara bişey olur maglum kalabalık yada sağ gösterip solda vurabilirler belli olmaz ama terör örgütünü övenler patlarsa iyi olur

Aferin size kalleslerin, alcaklarin oyununa cok güzel geliyorsunuz. Bu hainlerin amaci insanlar uzerinde bir korku ve psikoloji yaratmak ve bunu siz ve sizin gibiler yuzunden cok guzel basariyorlar. Böyle konular paylasimlar yaparak eskiyaya kallese dusmana destek olmaya amaclarina ulasmalarini saglamaya devam edin. Aferin size.

Son düzenleme:
Mileti ne korkutuyorsunuz , sanki bu ülkede terör yeni birşey gibi . PKK'ın piçleri 1984 yılından bu yana bu ülkede kan döküyor. Bizden 1 kan akarsa onlardan 100 kan akar , bunuda çok iyi biliyorlar o piçler .

Aferin size kalleslerin, alcaklarin oyununa cok güzel geliyorsunuz. Bu hainlerin amaci insanlar uzerinde bir korku ve psikoloji yaratmak ve bunu siz ve sizin gibiler yuzunden cok guzel basariyorlar. Böyle konular paylasimlar yaparak eskiyaya kallese dusmana destek olmaya amaclarina ulasmalarini saglamaya devam edin. Aferin size.

Hocam haddinizi bilin saygı çerçevesi için de yorum yapın. Hainlere destek ne demek! Geçmişe dönecek olursak daha geçen hafta ki patlamada Amerika gene bu uyarıları yaptı İngiltere gene yaptı sizin gibi düşünen insanlar da bizim halkımızı uyarmadı sonuç olarak 38 ölü oda resmi açıklanan Ankara'da yaşayan tanıdıklarım olay yerine gidip fotoğraf çekip attılar bana da ve kuzenim yaralandı o saldırı da hala hastahanede eğer sizin gibi düşünmeyip devletimiz basınımız Amerika'nın yaptığı bilgilendirmeyi yapsaydı emin olun 38 ölü ve 70 küsür yaralı yerine daha az rakamlarla bu saldırıyı milletimiz atlatabilirdi. En az seviyede kayıp yaşamak için böyle bir şey yapılırken yaptığınız hadsiz yoruma bakın!

Haddimi ve nasil yorum yapacagimi senden ogrenecek degilim. Evvela sen sozlerine dikkat et ve haddini bil.Ankarada yasiyorum bir onceki paylama ile aramizda 20-30 metre vardi ne oldugunu neler olduğunu cok iyi biliyoruz. En basitinden iki gun once bu ve bunun gibi paylasimlar yuzunden ankara sokaklarini ve insanlarin yuzlerindeki ifadeleri ben gordum burada. Ihbarlar ve sosyal paylasim sitelerindeki paylasimlar asılsız ihbarlar uyarilar hepsi yalan çıktı. Bu tur haberler bu alcak kopeklerin amaclarina ulasmasi icin en buyuk etkendir. Yapmayin diyorum destek olmus oluyorsunuz bu kalleslere diyorum bunlarin amaci insanlar uzerinde korku yaratmak psikolojileri ile oynamak bu yuzden bu tur haberleri bizim saf insanlarimiz uzerinden yayarak amaclarina ulasiyorlar. Yakininiza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Son düzenleme:
Haddimi ve nasil yorum yapacagimi senden ogrenecek degilim. Ankarada yasiyorum bir onceki paylama ile aramizda 20-30 metre vardi ne oldugunu neler olduğunu cok iyi biliyoruz. En basitinden iki gun once bu ve bunun gibi paylasimlar yuzunden ankara sokaklarini ve insanlarin yuzlerindeki ifadeleri ben gordum burada. Ihbarlar ve sosyal paylasim sitelerindeki paylasimlar asılsız ihbarlar uyarilar hepsi yalan çıktı. Bu tur haberler bu alcak kopeklerin amaclarina ulasmasi icin en buyuk etkendir. Yapmayin diyorum destek olmus oluyorsunuz bu kalleslere diyorum bunlarin amaci insanlar uzerinde korku yaratmak psikolojileri ile oynamak bu yuzden bu tur haberleri bizim saf insanlarimiz uzerinden yayarak amaclarina ulasiyorlar. Yakininiza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Ben asılsız facebook iddiası falan paylaşıyor değilim ki Türkiye'nin en güvenilir bilinen gazetelerinin haberleri bunlar. Kulaktan dolma bilgiler değil. Öte yandan bende Ankara'ya gittim yakınımı ziyarete 3 gün önce hastahaneye oradaki insanların yüzlerindeki ifadeler çok şey anlatıyordu. Vatan hainine destek diyorsanız ve sizin gibiler diyorsanız saygı çerçevesini haddinizi aşıyorsunuz demektir. Facebook iddiasıyla tabii ki bir şey yapılmaz ama bu Amerika'nın İngiltere'nin patlayacak dediği zamanlar da 2 kere bomba patladı 2 ay önce bir saldırıda da Washington uyarmış İngilizce gelmiş bomba patlamış Amerika'mı yapıyor bu saldırıları bilemeyeceğim ama adamların bir şekil de haberi oluyor o yüzden adamların dediğini dikkate almak gerekiyor tedbir açısından.

Siz tedbirinizi alin takdiri Allah'a birakin. Ölüm bu kalles kopeklerin haince planlari ile gelmez sadece. Insan oturduğu yerde bile olebilir. Ama gündelik yasam tarzindan faliyetlerinden is hayatindan ödün verirsen bu serefsiz kopeklerin ekmegine yag surmus olursun. Bizim ülkemiz ecdadimiz Çanakkale'de omuz omuza sirt sirta Türk kürt cerkez laz alevi Sünni demeden alcaklarla kalleslerle vatan icin bayrak icin toprak icin canlarini verdiler Şehit oldular. Yapmayin boyle paylasimlar biz Türk milletiyiz Allah korkusu her zaman yuregimizdedir tedbiri her zaman alir takdiri Allah'a birakiriz.

Şunu bana internetten falan yollayan bir arkadaşım olmadığı için çok seviniyorum o düzeyde arkadaşlarım yokmuş. :)

bu haberi bende çok yerde okudum ama yanıltma amaçlı olabilir.. dikkat edin arkadaşlar.. özellikle metrobüs gibi halkın kalabalık olduğu yerlerde..

valla yakınına bir şey olmayana güzel Dünya kırmak gibi falan olmasın ama cidden öyle [MENTION=10496]TuKeNeCeGiZ[/MENTION] ve [MENTION=12446]dervegider[/MENTION] gibi düşünüyordum şu patlamada kuzen yaralanana kadar ama kuzen yaralanıp onu öyle görünce işler değişti hala unutamıyorum. Başkasının cesetlerini ailesinin yüz ifadesini falan unutabiliyorsunuz. Yani en fazla 3-5 saat de ki 1 gün aklınıza takılıyor ama kendi ailenizden olunca inanın durum çok değişiyor. Diyebileceklerim bu kadar yani yakınına bir şey olmayana boş gelebilir bunlar veya paylaşılmamalı hainlere yarıyor denebilir bir açıdan doğru ama diğer açıdan çok yanlış..

Allah korusun.Artık hep içimizde kuşkuyla dışarı çıkacağız anlaşılan.Malum bir allaha bir de kendimize emanetiz.

konuya dikkat arkadaşlar bakın geleceği mi gördüm ben kahin miyim dedim Amerikalıyı dinlemek lazım allahtan bu sefer 1 ölüyle atlattık oda bir şeydir şükretmek gerekiyor.. Bomba patlamasına şehit haberlerine çok alıştık cidden bakın şundan 1 yıl önce 1 şehit olsa aaa nasıl olur olamaz falan baya şaşırırdık milletçe çünkü yılda 1 2 yılda bir falan şehit verirdik şimdi şehit vermediğimiz gün yok zaten bomba patlamayan günde yok denecek kadar azaldı hakkımızda hayırlısı mümkün mertebe bilinen kalabalık caddelere metrobuse avm ye gitmemek lazım :( terörle yaşamayı öğreneceğiz milletçe devletimizin dediği gibi bir süre idare etmemiz gerekiyor. tenha yerlerde gezmeyin denir normalde ama en tenha en terk edilmiş ıssız sokaklardan yürüyün gideceğiniz yerlere öneri kendimde aynısını yapacağım.

Son düzenleme:
Adamlar tarih veriyor o tarihten 1 gün önce bile Taksimde bomba patlıyor, hala bu haber gerçekmi değilmi diye geyik muhabbeti çevriliyor.
Evet gerçek değil, daha bu sabah Taksimin göbeğinde bomba patlamadı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri