20 Saniye İçinde Ne Alırsan Ücretsiz

Birde sipariş verirken adres girmek gerekiyor mu ? CTRL + V'de kalsın ne olur ne olmaz :)

w2qpx.bmp

bende suan 0 görünüyor

Çok guvenmeyin bence, site çokerse zamanı tuturamazsanız mecbur kalırsınız almaya :D

kredi kartı ekleyipte beklemek gerekiyorsa o ayağı geçsinler ama eklemeden olursa amenna

23:59:50 - 00:00:10

arası alınan 50 tl altı sepete eklediğiniz ürün 0 tl olarak görünecek arkadaşlar

1 vds alırım ben :)

uyarı 1 : 51 tl olursa sepet olmaz 50 tl olsun en fazla.
uyarı 2 : sepete ekleyince ödemeyi kredi kartıyla seçin direk aktif olucak sizden bir şey istemeyecek
uyarı 3 : sadece 20 sn süreniz var :)

hadi kolay gelsin

Açıklama: https://www.facebook.com/backorder
site adresi : Yöncü Bilişim Çözümleri - Backorder, Hosting, Domain Bayilik ve API

adam kredi kartı diyor hocam kredi değil

Yöncü Bilişim Çözümleri Evet, 31-12-2013 23:59:50 ile 01-01-2014 00:00:10 arasında sepetten ödeme yap'a tıkladığınızda sepette ücretli gördüğünüz ürün 0 TL olacak ve kredili ödeme seçeneği gelecek. Kredili seçeneğine tıkladığınızda otomatik aktif olacak.
Yazmışlar fb sayfalarında.

Yöncü Bilişim Çözümleri Evet, 31-12-2013 23:59:50 ile 01-01-2014 00:00:10 arasında sepetten ödeme yap'a tıkladığınızda sepette ücretli gördüğünüz ürün 0 TL olacak ve kredili ödeme seçeneği gelecek. Kredili seçeneğine tıkladığınızda otomatik aktif olacak.

Mobil ödemeyi seçip telefona sms geliyor onu siteye girsek olurmu acaba gene 0 TL olucak çünkü

Aynen hocam normalde kredili diye bir seçenek olmadığı halde o 20 saniyelik süreç için böyle bir ödeme yöntemi çıkacakmış. Kredi kartı bilgileri girmeye gerek yok benim de anladığım kadarı ile..

Aynen hocam normalde kredili diye bir seçenek olmadığı halde o 20 saniyelik süreç için böyle bir ödeme yöntemi çıkacakmış. Kredi kartı bilgileri girmeye gerek yok benim de anladığım kadarı ile..

Nasıl yani kredi kartı durumu filan yokmu sadece kredili ödeme diyip tıklıcaz VDS bizim olucak çok iyi o zaman :D

Arkadaslar benim anladigim sekilde sistem söyle, ödeme seçeneklerinde "Hesabımdaki kredim ile ödeme" yazan yer var. Yanında da parantez icinde "Hesabınızdaki Kredi: 0 TL dir" yazıyor. İste o 20 saniye baslamadan 1-2 sn önce tüm hesaplara 50 tl kredi yükleyecekler, biz bu secenekten 0 tl olarak ödeyecegiz siparisimizi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri