20 Saniye İçinde Ne Alırsan Ücretsiz

Arkadaslar benim anladigim sekilde sistem söyle, ödeme seçeneklerinde "Hesabımdaki kredim ile ödeme" yazan yer var. Yanında da parantez icinde "Hesabınızdaki Kredi: 0 TL dir" yazıyor. İste o 20 saniye baslamadan 1-2 sn önce tüm hesaplara 50 tl kredi yükleyecekler, biz bu secenekten 0 tl olarak ödeyecegiz siparisimizi.

ben kredi kartı okumuşum onu k.bakmayın en doğru olanı budur.

Site şu an bile zor ayakta duruyor gibi 20 sn de yüklenme çok olur kimse bir şey alamaz :) Her ihtimale karşı attık sepete bir vds beklemedeyiz .

Arkadaşın dediği doğru şimdi anladım bende olayı ödeme seçeneklerinde kredim ile öde var orası şuanda 0 TL saat 12 olunca 20 snyeliğine 50 TL olucak oradanda siparişe geçicez kredi kartı ödeme olayı filan yok yani :)

beyler dikkat sadece tek bir şey alabiliyorsunuz 2. aldıgınız şey paralı olacaktır diyor

---------- Mesaj saat 01:22:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:21:27 civarında gönderildi. ----------

beyler olay kısaca bu "31-12-2013 23:59:50 ile 01-01-2014 00:00:10 arasında sepetten ödeme yap'a tıkladığınızda sepette ücretli gördüğünüz ürün 0 TL olacak ve kredili ödeme seçeneği gelecek. Kredili seçeneğine tıkladığınızda otomatik aktif olacak."

sadece 1 ürün alabiliyorsunuz bilginiz olsun

beyler dikkat sadece tek bir şey alabiliyorsunuz 2. aldıgınız şey paralı olacaktır diyor

---------- Mesaj saat 01:22:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:21:27 civarında gönderildi. ----------

beyler olay kısaca bu "31-12-2013 23:59:50 ile 01-01-2014 00:00:10 arasında sepetten ödeme yap'a tıkladığınızda sepette ücretli gördüğünüz ürün 0 TL olacak ve kredili ödeme seçeneği gelecek. Kredili seçeneğine tıkladığınızda otomatik aktif olacak."

sadece 1 ürün alabiliyorsunuz bilginiz olsun

Peki şimdi alacağımız şey sepette dursa direk 23.59.50'de sipariş versek ücret ödemek zorunda mı kalırız yani siparişi en baştan mı vermek gerekiyor ?

Peki şimdi alacağımız şey sepette dursa direk 23.59.50'de sipariş versek ücret ödemek zorunda mı kalırız yani siparişi en baştan mı vermek gerekiyor ?

valla şimdi bir tane adam yazı onu aynen yazayım buraya

sepet'te hazırda bekletsek sonra direk yapsak olurmu

Yöncü Bilişim Çözümleri Evet, sepete ekleyerek beklemelisiniz. ;)

aynen böyle

valla şimdi bir tane adam yazı onu aynen yazayım buraya

sepet'te hazırda bekletsek sonra direk yapsak olurmu

Yöncü Bilişim Çözümleri Evet, sepete ekleyerek beklemelisiniz. ;)

aynen böyle

Olsun biz yinede şeyde tutalım 2 seçenekte aktif olsun ne olur ne olmaz değil mi :) Teşekkür ederim kardeşim cevap için :)

Bendemı alsam bir şey ne yapsam :) Ama bit yeniği var gibi geliyo beleş ürünlerde vardır bir şey gibi geliyor hep :D

beyler herşeyi dogru yapın mesela şimdi ödeme yap dedim fatura bilgileri eksik diyor bunları yapın son dakkada gümlersiniz

Varmıdır yokmudur bilmem ama zaten Vds ye ihtiyacım yok uzak durayım ben :)

Ya ama ne olabilirki sonuçta kredi kartı felan girmiyoruz hesabımıza yüklenen krediyle ödeme yapıyoruz. Şahsen VDS'ye ihtiyacı olan biri olarak deneyeceğim ben.

ben tam 49.95 Tl ye vds ayarladım :D özellikleri kendim koydum hadi bakalım :D

Şuanda google chrome ve internet explorer tetikte 2 VDS birlikte alıcağım inşallah :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri