Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Alırsınız hocam 20 saniye az bi süre değilAlabilirsek inşallah hayırlı olur hocam
Klavyede sorunlu zaten![]()
ben tam 49.95 Tl ye vds ayarladımözellikleri kendim koydum hadi bakalım
![]()
Ben sepeteki vds satın al deyince, adres falan soruyor .. Doldurmalımıyım ?
![]()
Hocam hesabınıza kredi yükleyecekler inşallah sormazlar o seçeneği tıklayınca.
Bence yine sorarlar ..
Hocam hesabınıza kredi yükleyecekler inşallah sormazlar o seçeneği tıklayınca.
---------- Mesaj saat 01:46:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:45:36 civarında gönderildi. ----------
49,86![]()
Özellikleri banada yazarsanız hocam en ideali olduğunu düşündüğünüz bende öyle yapayım![]()
beyler adresi doldurun o konuda sıkıntı olmaz zaten adres doldurmadan alışveriş yapamassınız sadece kredi kartı bilgilerini isterse işte ozaman vermeyin bu arada hesabınıza kredi eklenmicek sadece 50 tl altı aldıgınız urun kredi kartı seçeneginde 0 Tl olarak gözükücek
![]()
beyler adresi doldurun o konuda sıkıntı olmaz zaten adres doldurmadan alışveriş yapamassınız sadece kredi kartı bilgilerini isterse işte ozaman vermeyin bu arada hesabınıza kredi eklenmicek sadece 50 tl altı aldıgınız urun kredi kartı seçeneginde 0 Tl olarak gözükücek
---------- Mesaj saat 01:52:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:49:38 civarında gönderildi. ----------
2 gb ram yaptım diyer özellikleride gıdım gıdım arttırdım 49.95 tl olana kadar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.