SoLoLee
Yasaklanmış
Arkadaşlar kendi teknoloji sitemde girdiğim bir haberi sizinle paylaşmak istedim. Amacım öncelikle reklam yapmak değil. Korkar oldum kaynak belirtirken..
Arkadaşlar bugün Valve, 20 yıl önce çıkardığı Half Life'a yeni bir güncelleme sundu.
Aslında ben bu haberi can sıkıntısından half life indireyim derken download ordan mb farkını görünce anladım ve araştırma yaptım.
Neyse hem kendim için hem de sizin için indirdim. Ancak oyunda hiçbir değişiklik yok.
Oyuna gelen güncelleme sadece 20 yıllık bir süre zarfı sonrası hataları gideriyor. Oyundaki çökme vs gibi durumalr ortadan kalkmış.
Başka bir tasarım grafik yenilik yok.
SİZCEDE 20 YIL SONRA GELEN GÜNCELLEME SADECE HATALARI GİDERMESİ SAÇMA DEĞİL Mİ? YANİ EN AZINDAN BİR İKİ YENİLİK OLSAYDI ?
Kaynak: Teknoloji Sitesi
Ayrıca belirteyim bir arkadaş haberime karşılık şu yorumu yapmış dikkatimi çekti:
Sen guncelleme ile hata giderildir saniyorsun ama.
Firma suan aktif olarak kac pc de yuklu oldugunun analizininyapiyor.
Belki bir korsan yazilimi yukluyor.
Arkadaşlar bugün Valve, 20 yıl önce çıkardığı Half Life'a yeni bir güncelleme sundu.
Aslında ben bu haberi can sıkıntısından half life indireyim derken download ordan mb farkını görünce anladım ve araştırma yaptım.
Neyse hem kendim için hem de sizin için indirdim. Ancak oyunda hiçbir değişiklik yok.
Oyuna gelen güncelleme sadece 20 yıllık bir süre zarfı sonrası hataları gideriyor. Oyundaki çökme vs gibi durumalr ortadan kalkmış.
Başka bir tasarım grafik yenilik yok.
SİZCEDE 20 YIL SONRA GELEN GÜNCELLEME SADECE HATALARI GİDERMESİ SAÇMA DEĞİL Mİ? YANİ EN AZINDAN BİR İKİ YENİLİK OLSAYDI ?
Kaynak: Teknoloji Sitesi
Ayrıca belirteyim bir arkadaş haberime karşılık şu yorumu yapmış dikkatimi çekti:
Sen guncelleme ile hata giderildir saniyorsun ama.
Firma suan aktif olarak kac pc de yuklu oldugunun analizininyapiyor.
Belki bir korsan yazilimi yukluyor.
Son düzenleme: