200 tane gmail i aynı ipden girmek

kapanır mı kapanmaz mı ?

• Kapanır

Oy: 141 51,1%
  • Kapanmaz

Oy: 43 15,6%
  • Şansın varsa kapanmaz

Oy: 68 24,6%
  • hiçbir şey olmaz(çünkü)...

Oy: 24 8,7%

• Kullanılan toplam oy
    276

bayburt16

Kayıtlı Üye
evet 200 tane gmaili aynı ipden hatta 1 gün içerisinde girip hepsini mnye soktum sizce bu kanallar patlar mı patlamaz mı ?

beyler şunu da ekliyim yanlış anlaşılma olmasın kanalları ben oluşturdum yani gmaili aldım kanal oluşturdum sonra mnye soktum

Son düzenleme:
patlar hele bu günlerde patlama ihtimali daha da yüksek...

Sonucları yazarsınız 1 haftaya belli olur. Çok hızlı şekilde yapmadıysanı kapanmaz ama her hesap arası 1 dk dan az vakit varsa kapanma ihtimali artıyor.

evet 200 tane gmaili aynı ipden hatta 1 gün içerisinde girip hepsini mnye soktum sizce bu kanallar patlar mı patlamaz mı ?

Gitti 100 TL 99 u kapanacak 1 tane belki açık kalır. ( KESİN KAPANACAK )

EN FAZLA 2 AY DAYANIR DAHA SONRA BİR SABAH UYANIR BİR BAKARSIN HEPSİ ASKIYA ALINMIŞ OLACAK

Yarı yarıya açık kalır gibi geliyor bana. Daha önceden toplu kapanmalar yaşarken aynı ipten girerdim. Kanalların yarısı kapanır yarısı kaldı.

Normalde kapanması lazım.Bana göre kapanmaz çünkü gmailin açıldığı ipler de önemli :rolleyes:

Son düzenleme:
Hacı 1 mermisi kalmış De 50 ile çatışmaya girmişsin :D

kapanmaması için tek bir yol var eğer o yoldan yaptıysan 1 tanesi bile kapanmaz.. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri