200 tlden 500bin tl ye... Eğitim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mhmtdrn0

Kayıtlı Üye
ÜCRETLİ EĞİTİM
Selamlar,

Arkadaşlar merhaba ben Mahmut yaklaşık 8 yıldır forum üyesiyim ve bir çok arkadaşımla ticaretim dostluğum bilgi paylaşımım oldu hatırlayanlarınız olacaktır.

Birçoğunuzun da bildiği gibi daha önceden 2d animasyon hazırlama hizmeti sundum. Aynı zamanda bu konuda bir çok arkadaşımıza da kendi çizgifilm kanallarını oluşturmak ile ilgili 15 günlük eğitimler verdim.
Ama daha çok youtube kanal alım satımı yaptığım dönemlerden hatırlayanlarınız olacaktır.
Yaklaşık 2 senedir forumdan uzaklaştım. Sebebi ise hayatımın tamamen değilmesi ve farklı bir alana yönelmem oldu.

"BORSA"

Size 200 tl ile başladığım kriptopara girişimimde nasıl 500bin tl ye ulaştığımı ve kısaca anlatmak istiyorum

Bundan 5 sene önce forumda bir arkadaşımız steemit adında bir web3.0 projesinden bahsetmişti. Onun vesilesi ile kripto para dünyasına giriş yaptım.
O dönem ufak sayılabilecek kazançlar elde etmiştik bu platformlardan .
Ve 2018 boğa sezonu sonunda Steem coin ve SBD'nin düşüşü ile beraber Steemit de karlılığını kaybetmişti bende doğal olarak Steemit'i bırakmıştım.

Her şey burda başlıyor. Steemit kullanıcılarına bir miktar SBD ve bir miktar da Steempower dağıtıyordu. SBD leri hemen kullanabilirken steempower ise 6 ay süre sonunda Steemcoine dönüşüyor ancak ozaman kullanabiliyordunuz.

SBD lerin tamamını çekmiştim ancak steem powerler içerde kalmıştı ve ayı sezonunun gelmesiyle beraber 6 ay sonrasında yaklaşık 2000 tl değerindeki steem coinler kilitler açılana kadar 100 tl gibi bir rakama düşmüştü.

Açıkcası umursamadım ve aradan tam iki yıl geçti. İki sene sonra steem coinlerin 200 tl ye yükselmişti ve piyasa kendini toplarlamaya başlamıştı. belki 500 yada 1000 tl gibi bir rakam olsa çekip harcayabilirdim. Ancak rakam küçük olunca umursamadım .

O dönem bittrex borsasında işlem yapıyordum sbd sadece orda mevcuttu. Bitrexe giriş yaptım ve 200 tl lik steem coinlerimi uzun süre sakladığım için bittrex bana 200 tl değerinde de Hive coin vermişti. Daha sonra hepsini satıp o gün aşırı yükseldiğini gördüğüm mana coine yatırım yaptım amaçsızca sadece denemek için. Ertesi gün 400 tl param 100 tl olmuştu. Altı ay o şekilde kaldı pek de önemsemedim. Altı ayın sonunda tekrar 200 tl ye yükselmişti ve mana coini sattım.

bu sefer yükselenleri değil düşenleri almaya karar verdim ve 200 tl şuan 500bin tl oldu. Aslında stratejimin temeli buna dayanıyor. Sadece düşen coinleri almak minimum risk maksimum kazanç

Kripto para ve diğer borsalar kumar ve yatırım arasında ince bir çizgidedir . Eğer bir varlığın yükseldiğini görüp daha fazla yükseleceğini düşünerek duygusal davranırsanız riskleri minimuma indirmeden yatırım yaparsanız bu kumar olur ve bu
şekilde devam ederseniz er yada geç herşeyinizi kaybedersiniz. Ancak olay tamamen matematik ile ilgili Eğer doğru analizleri ve tahminleri yaparsanız doğru yerden giriş yaparsanız kaybetme ihtimalinizi düşürür kazanç oranınızı yükseltirsiniz ve işlem sayınız çoğaldığında 100 işlemde 51inden kar edebiliyorsanız artık matematiksel olarak istatistik biliminden faydalanıyorsunuz ve kaybetmemeniz gerekiyor demektir.

Bu yolculuğum yaklaşık üç sene sürdü. Şimdi bunu size anlatma sebebim ise yine bir eğitim programı yapmak ve bu 3 senelik tecrubelerimden gelir elde etmek.

Eğitimde bu dönemde Geliştirdiğim stratejilerimi, Karşıkarşıya kadığım dolandırıcılıklardan nasıl korunduğumu, farklı piyasa dönemlerinde nasıl davrandığımı , nezaman köşeye çekilip nezaman devam ettiğimi yani tüm birikimlerimi aktarmaya çalışacağım.
Yanlış anlamayın size formasyonlar grafikler vadetmiyorum . Elbette benimde kullandığım bir kaç indikatör ve formasyon var ancak bunlar sadece araç ve tek başına hiçbir işe yaramazlar herşey sizin stratejiniz ile ilgili.

Kesinlikle coin tavsiyesi vermeyeceğim, sadece stratejimi anlatacağım bir eğitim olacak. Bir çok yatırım tavsiyesi veren insan mevcut ancak bunların kendine de faydası yok bildiğiniz gibi. Eğer bu işe sıfırdan başlayacaksanız asla coin tavsiyesi ile yatırım yapmayın 10bin dolar yatırım yapsanız 9900 dolarını kaybetmeniz çok yüksek olasılık. Ben 200 tlden 500bin tlye uzanan yolculuğumda belki 10 belki 20 defa binlerce dolar zarar ettim ve bu tecrubelerin bana maliyeti belki 10binlerce dolara mal oldu.

Bu işe sıfır bilgi ve kimsenin kafamı bulandırmasına maruz kalmadan başladım ve bu seviyeye geldim bu yüzden kendime göre bir stratejim oluştu. Çevremdeki samimi dostlarıma da stratejimden bahsettim ve onlarında hayatları tamamiyle değiştiğini gözlemliyorum.Ancak her şeyin temelinde irade var. Eğer iradenize hükmedemiyorsanız asla bu işlere girmeyin. Bazı dostlarımda bir miktar kazandıktan sonra işin kolay olduğunu düşünüp iradesizce davrandıkları için başarılı olmadılar.

Benim size verebileceğim şey aslında bu piyasada benim yıllarca öğrendiğim tecrubeleri aktarmak olacak iradeli olmak fomoya kapılmamak ihtiyacınız olan para ile yatırım yapmamak korku ve paniğe kapılmamak bunlar tamamen sizin başarmanız gerekenler.

Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler.

Eğitim ile ilgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler.

Ücret bilgisini görüşme esnasında paylaşacağım. İnanın borsanın tehlikesinde kaybetmekten kurtulacağınız ve kazanabileceğiniz rakamlara değecektir.

Referans konu başlıklarım :

https://www.ytpara.com/youtube-alisveris/126887-kendi-cizgi-filminiz-ozgun-karakterler.html

https://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/129975-satilik-pk-acik-ozgun-kanallar.html

https://www.ytpara.com/youtube-alisveris/116563-ozgun-cocuk-videolari-sablon-animasyon.html

https://www.ytpara.com/youtube-alisveris/118994-cocuk-kanali-proje-satisi-cekilis-hediye.html

.
.
.
.

NOT : Gelecekte yatırımın önemini anlamak için bu videoyu izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum :
https://www.youtube.com/watch?v=sWcbiWgt2cc&t=40s

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri