2000 İzlenimi Nasıl Alacağım ?

• Kullanıcı asperger25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asperger25

Kayıtlı Üye
Life a kanal sokmak istiyorum. Birsürü kanal açtım hepsine ayrı kategoriden videolar yükledim. Hiçbirinde izlenme alamıyorum kanalların.
Yardım edin arkadaşlar çok dardayım... Ne atsam izlenmiyor. Kanallar oturuyor ama izlenim yine yok yine yok.

yaw 10 tane video yükle her birini 200 kere sayfa yenile al sana 2000 izlenim. çok zor değil yani.

Life a kanal sokmak istiyorum. Birsürü kanal açtım hepsine ayrı kategoriden videolar yükledim. Hiçbirinde izlenme alamıyorum kanalların.
Yardım edin arkadaşlar çok dardayım... Ne atsam izlenmiyor. Kanallar oturuyor ama izlenim yine yok yine yok.
vine videoları at çok kanal yap tek kanala izlenim gelmiyo diye dert etme

İlgi çeken çekmeyen her kategoriden yükledim. Yok hocam izlenmiyor.

He sonra da kanal kapansın.

ne kapanması kardeşim kaç kere denedin milletin lafına bakıp ezbere konuşma ben sürekli bu şekilde sokuyorum life ye hiç bir sıkıntı olmuyor kapanırsa teliften kapanıyor.

valla hocam her açtığım kanmalıma atıyorum video güncellerden 1 günde 2000 yakalıyor güncel konuları takip et anında alırsın 2000i

10 kere aynı konu acıldı fikirler paylaşıldı..[bu mesajı sık kullanılanlara alacam, nasılsa günde 10 tane böyle konu açılıyor yapıştırır geçerim]

daha önceki konulardan aklımda kalan ; "dizi yükle,eşleşen verir ama 1-2k izlenim geldikten sonra partnere girersin işte sonrada o dizi videolarını silersin"

not : benim kullandıgım bi yöntem degil,sadece daha önceki konulardan aklımda kalmış.işe yarar mı,sorun çıkar mı bilmem :)

edit : bu konu daha önce biçok kez açıldı.onlardan bakabilirsiniz isterseniz.mesaj yazıp,konuyu kilitleyecektim.mesajı yazdım,konuyu kilitlemeden çıkmışım :D

Son düzenleme:
daha önceki konulardan aklımda kalan ; "dizi yükle,eşleşen verir ama 1-2k izlenim geldikten sonra partnere girersin işte sonrada o dizi videolarını silersin"

not : benim kullandıgım bi yöntem degil,sadece daha önceki konulardan aklımda kalmış.işe yarar mı,sorun çıkar mı bilmem :)

Orada da arkadasın dedıgı notu dusmusler zaten hocam :)

Adseden Farkımız,İzleme Basına Ödeme Alırsınız.Ortalama olarak 1000 izlenmeye 3 ile 10 dolar arası kazanırsınız.Bu oran adsensede daha düsüktür.

Hocam benim sorunum izlenim alamamak :) Dizi, çizgi film, vine... akla gelebilecek herşeyi denedim. Kanallar izlenim almıyor. En fazla izlenen video 4-5 izlenimde. Aradan günler haftalar geçmesine rağmen.

Bir çözümünü bulacağız artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri