2000 İzlenme ve sadece 4 Tık Bu nasıl bir Anormallik ? TBM 0.36.

• Kullanıcı Verywell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Verywell

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle bu işte çaylak olduğumu belirteyim. Bu işe başlayali henüz 4 -5 gün oldu. 3 Kere çok yüksek TBMler yakaladım (0,42) (0,26) ve bugün (0,36) acemi şansımı dersiniz ne dersiniz bilmiyorum . Ama benim problemim şurda ki 2000 izlenim de nasıl oluyorda sadece ve sadece 4 tık alabiliyorum ? insanlar 2k izlenimde en az 100 tık aliyor eğer ben bu tbm ile 100 tık alsam köşeyi dönerdim galiba. Bu tık sayılarındaki sıkıntıyı nasıl çözebilirim ?

not: Resim paylaşamiyorum, 20 mesajı geçememişim henüz.isteyene tbm görüntülerini yollayabilirim bi şekilde.

Vallahı abicim bu spam kokusundan kaynaklanıyor forumda bas bas bağırılıyor emek vermeden bir şey kazanamazsınız diye

Video al izlemeden yükle etiketi yapıstır ne olduğu önemli degil etiket etikettir diyince böyle oluyor

Video izleyip bu video ile alakalı kullanıcılar ne tür reklamlara tıklar diye adword üzerinden araştırma yapıp tıklana bilecek reklamların etiketlenmesini sonucu aşağıdadır spamda calıstım emeke vererek kazandıgımın 10 da birini kazanamadım

mhpb.png

yeni başladığın için reklam birimlerinin üstüne oturduğunu sanmıoyrym video hitine bağlı 1 videonun günlük izlenme istatistğine bağlı olarak artış gösterecektir her videonun üstüne reklam izlenmeye göre artacaktır sabırla bekle arkadşım çoğalacaktır

Vallahı abicim bu spam kokusundan kaynaklanıyor forumda bas bas bağırılıyor emek vermeden bir şey kazanamazsınız diye

Video al izlemeden yükle etiketi yapıstır ne olduğu önemli degil etiket etikettir diyince böyle oluyor

Video izleyip bu video ile alakalı kullanıcılar ne tür reklamlara tıklar diye adword üzerinden araştırma yapıp tıklana bilecek reklamların etiketlenmesini sonucu aşağıdadır spamda calıstım emeke vererek kazandıgımın 10 da birini kazanamadım

mhpb.png

tebrikler ya videoyu izleyip etiket girince spam çalışmamış oldun. arkadaşın madalyası nerde kaldı ??

ne alakası var spamla özgünle töbe töbe..

tebrikler ya videoyu izleyip etiket girince spam çalışmamış oldun. arkadaşın madalyası nerde kaldı ??

ne alakası var spamla özgünle töbe töbe..

Siz forum olarak spam ile kafayı yemişsiniz dostum anlamak isteyene mesajın içinde alması gereken bilgi çok acık bir şekilde verildi.

Tabi anlama kapasitesine bağlı bazı şeyler ;)

aynı sorun bendede var arkadaş gene 4 tık alabilmiş ben 6k gösterime 5 tık zor alıyorum daha dün başladım bu işe tbm oranlarımda 0.16 - 0.40- 0.9 gibi gidiyo max. 0.40 yakaladım videoları botla ekliyorum dünden beri 6 kanala 400 video falan yükledim

Bende de var aynı sorun arkadaşlar, reklamlar adam akıllı çıkmıyor. 5li reklam yapıştırdım videoya bitek 20. dkdaki çıkıyor ne alakaysa :D

Arkadaşlar dediklerinizden yola çıkarak ilk zamanlarda bir kazanç beklentisinde olmamak lazım, kanalı öne çıkarmak,abone toplamak lazım.Bunun içinde bol bol video yükleyip uygun etiketler lazım sanırım.

Rigatomik arkadaşımızın dediği çok mantıklı.Videoya gelen insanın ilgisini çekmesi lazım o reklamın. Peki bu etiketlerle çıkabilcek reklamları etkileye biliyor muyuz acaba ? Eğer böyle bir durum varsa hemen Google Adwords'u kullanmak elzem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri