2000 TL civarı laptop önerisi

Arkadaşlar gelecek ayın Adsense ödemesini aldıktan sonra ben de devamlı bakım istediğinden dolayı benim 5 yıllık emektarı değiştirmeyi düşünüyorum. Asus X550JK'nın 8 GB RAM'li modelini düşünüyorum ama 4 GB'lik modelle 200 liralık fark var ve sanırım ek bir SSD takılamıyor.

Acaba ben bunu aldıktan sonra 4 GB eklemeyi kendim yapsam garantisi bozulur mu ve şu SSD olayını nasıl çözebilirim?

Arkadaşlar gelecek ayın Adsense ödemesini aldıktan sonra ben de devamlı bakım istediğinden dolayı benim 5 yıllık emektarı değiştirmeyi düşünüyorum. Asus X550JK'nın 8 GB RAM'li modelini düşünüyorum ama 4 GB'lik modelle 200 liralık fark var ve sanırım ek bir SSD takılamıyor.

Acaba ben bunu aldıktan sonra 4 GB eklemeyi kendim yapsam garantisi bozulur mu ve şu SSD olayını nasıl çözebilirim?

4gb model 1800-1900 TL
8gb model 1950-2100 TL
12 gb model 2200 TL

Piyasası bu şekilde o laptop modellerinin..Eğer 4 gb alır kendin takarsan garantisi bozulur..Normalde Asus bu ürünü 4gb olarak satışa çıkardı..Ancak daha sonra distribütörlere ram ilave izni verildi..Yani ram istiyorsan baştan eklet garantisi bozulmasın hocam..

SSD takmak içinde 2 yıl garantisinin dolmasını beklemen gerekecektir..Zaten SSD ler de 3-5 yıl kullanılmış ve biraz yaşlanmış pc ler için çok uygun..

Edit: imla

pc almaya gittiğimizde alırken bize fatura kesiyolar ya (ad,soyad,adres,telefon soruyolar ya) bu iş internetten nasıl oluyor. internetten alırken form mu dolduruyoruz, yoksa kapıda adamamı söylüyoruz bilgileri.

4gb model 1800-1900 TL
8gb model 1950-2100 TL
12 gb model 2200 TL

Piyasası bu şekilde o laptop modellerinin..Eğer 4 gb alır kendin takarsan garantisi bozulur..Normalde Asus bu ürünü 4gb olarak satışa çıkardı..Ancak daha sonra distribütörlere ram ilave izni verildi..Yani ram istiyorsan baştan eklet garantisi bozulmasın hocam..

SSD takmak içinde 2 yıl garantisinin dolmasını beklemen gerekecektir..Zaten SSD ler de 3-5 yıl kullanılmış ve biraz yaşlanmış pc ler için çok uygun..

Edit: imla

O zaman benim emektara biraz gençleştirme operasyonu yaparsak bir süre daha götürür uğraşmaya gerek yok :) Teşekkürler..

grafikci birinden aldım yaklaşık 6 ay önce.Cihaz çok güzel Intel® Core™ i7 3610QM işlemci.0 cihaz almak istersen özelliklerden yoksun kalacaksın malesef.Ben çok araştırdım zamanında bu gibi konuları.

peki o ne kadar kullanmış hocam grafikçi baya yıpratmıştır onu :)

hayır 2 ay kullanmış mac almak için sattı banada.Sıfır alacaksan aynı performansı kesinlikle alamayacaksın.Cihaz bozulur diye alırsan bozulur o cihaz.Kullanmak için alacaksın dostum :)

Valla ne yalan söyliyim çekiniyorum hocam 2. elden 3. el hatta

Alacaksan i7 al Ömer. Asus olsun. En uygun da n11 de bulabilirsin. Amd düşünme. nvidia kullanan bir ekran kartı olsun harici olsun en az da 2 gb olsun. Bulamazsan da acele etme

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alacaksan i7 al Ömer. Asus olsun. En uygun da n11 de bulabilirsin. Amd düşünme. nvidia kullanan bir ekran kartı olsun harici olsun en az da 2 gb olsun. Bulamazsan da acele etme

Sent from my iPhone using Tapatalk

sağol abi bekliyorum bakalım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri