2000 video çizgifilim atıp 1950 sini $ yapan arkadaş burdamı.

Dolar yaniyor yani ünlem yok demek istedim

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Miss gibi partner var diyen arkadaşlar, kaç defa ödeme almışlar acaba? Partner firmaları çizgi filme izin veriyorda bizim mi haberimiz yok?
9 10 aydır adsense ile çalışıyorum, 1 kere para kazanmalarım gittiği için %70 oranında bi kesinti yaşadım.Geri kalan aylarda her zaman sorunsuz bir şekilde paramı aldım.Almayada devam ediyorum.

Gecen gun bende bir kanalima 1001 video yukledim, 956'sinda dolar yandi. Aman nazar etmeyin, masallah deyin :D
(Kanal partnere bagli degil)

Gecen gun bende bir kanalima 1001 video yukledim, 956'sinda dolar yandi. Aman nazar etmeyin, masallah deyin :D
(Kanal partnere bagli degil)

Dünkü kıyımdan sonra hocam sabah 1 kanal açıyım dedim 100 video attım 82 dolar yandı eskiden 100de 20-25 yanardı acaba dünkü kıyımdan sonra ünlem oranımı düştü bizemi rastladı anlamadım

Powerstorm bende onu anlatmaya calisiyorum:)

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Benim bahsettigim videolar dunden once bitmisti.
Taksit taksit, 5-6 seferde attim.

videolarda oynamıstır mesele 2000 adet video yu bulup tek tek etiket vs girmektedolar yakmak icin biraz video da oynasanız haloluyor .

videolarda oynamıstır mesele 2000 adet video yu bulup tek tek etiket vs girmektedolar yakmak icin biraz video da oynasanız haloluyor .
gözlerimle gördüm öteki kanalından alıp oraya atıyordu izledim aynı sayıda video vardı aynı video ortası reklamlar açıkdı ve bugün bende denedim bir sistem 1950 videodan 1325 dolar yandı ama bana telif geldi 7 izlenim almış bir hotmail hesabından daha videonun para kazanması açık değilken atmış. okadar kansız okadar soysuz ve bencil occ varki onlara burdan herküfürüde etsen kar etmez çünkü meshepleri genişlemiş bunların allahsız ruhsuzların.

gözlerimle gördüm öteki kanalından alıp oraya atıyordu izledim aynı sayıda video vardı aynı video ortası reklamlar açıkdı ve bugün bende denedim bir sistem 1950 videodan 1325 dolar yandı ama bana telif geldi 7 izlenim almış bir hotmail hesabından daha videonun para kazanması açık değilken atmış. okadar kansız okadar soysuz ve bencil occ varki onlara burdan herküfürüde etsen kar etmez çünkü meshepleri genişlemiş bunların allahsız ruhsuzların.

1325 videonun yanması bile çok iyi . Ama telif gelmiş . Geçmiş olsun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

1325 videonun yanması bile çok iyi . Ama telif gelmiş . Geçmiş olsun

telif gelsede sırf inadına silmicem ortada kuru kalabalık yapsın şimdi böle 20 kanal daha açıp parakazan açmicam abone kazsıcam sonra onu özgün bir kanala ceviricem telif vs gelmeyen kanalı degerlendiricem ilerisi için çünkü 2000 değil 5000 atıcam nede olsa para kazanmicam abone kasıcam hadi bakjalım onun izlenimleri indiricem o beni tanımıyor :)

NOt zamanla anlaşılır zaten o ttarzda videolu kanal ayakda duran hangisi ise o kanal telifi atan kanaldır bizde atarız ozaman.

10 ile çarpıp ekliyorum hocam. Benim de sahte teliften uçurdu birisi kanalımı ve bir baktım piyasada o kategoride yeni birisi peydah oldu ve ben atmadım telif. Aldığı bedduaya yansın o şahsiyetsizler.

telif gelsede sırf inadına silmicem ortada kuru kalabalık yapsın şimdi böle 20 kanal daha açıp parakazan açmicam abone kazsıcam sonra onu özgün bir kanala ceviricem telif vs gelmeyen kanalı degerlendiricem ilerisi için çünkü 2000 değil 5000 atıcam nede olsa para kazanmicam abone kasıcam hadi bakjalım onun izlenimleri indiricem o beni tanımıyor :)

Dikkat et de Spamdan gümlemesin kanal :)

Dikkat et de Spamdan gümlemesin kanal :)

günlük 10 video sile sile gelsem gene bana 2 ayda 2500 abone verir sonra gene basarız videoları önce paravan kanala ordan benim kanala ne eşleşen ne de dünya geneli gizlerim kanalı aboneler paylaşa paylaşa yükseltir beni sitil , tarz , çalışma çok yeterki istensin bugüne gelecegimiz kimse bilmiyodu ama deneme yanılma tecrübe bizi bu durumlara kadar getirdi. bir bu işlerde bu bebeler devam ettikce daha çok burnumuz bokdan kalkmaz neden derseniz eger bana telif atan mailde sonunda 1190@hotmail yazıyor 11:1990 dogum tarihli kesin eminim.

http://i.hizliresim.com/4m140Q.png

Bende bugün bi ihtar yedim siz anlarsınız sahtemi değil mi? Bu adam atmış ama sanki videoları kendi çekmiş gibi geldi. Ben aslında bu adamın kanalından almamıştım bir kanalı çekerken gelmiş :) mail attım ama dönüş olur olmaz bilemem. Kanalı sildim yine de arkadan tekrar gelmesin ihtar diye. çünkü adamın full videolar bendeymis 7 videodan 5 i bende çıktı. Ne şans bende ki de.. Kanalı silince kurtulmuş oluyormuyuz bu işten alt kanaldı sildim. Başka birşey yapmam gerekir mi?

Dean Mean

[email protected]

http://i.hizliresim.com/4m140Q.png

Bende bugün bi ihtar yedim siz anlarsınız sahtemi değil mi? Bu adam atmış ama sanki videoları kendi çekmiş gibi geldi. Ben aslında bu adamın kanalından almamıştım bir kanalı çekerken gelmiş :) mail attım ama dönüş olur olmaz bilemem. Kanalı sildim yine de arkadan tekrar gelmesin ihtar diye. çünkü adamın full videolar bendeymis 7 videodan 5 i bende çıktı. Ne şans bende ki de.. Kanalı silince kurtulmuş oluyormuyuz bu işten alt kanaldı sildim. Başka birşey yapmam gerekir mi?

Dean Mean

[email protected]
yanlış foto eklemişssin kanaladaki videodan itiraz bölümünde atanın mail adresi var ordan bakılması lazım ama sen o videodan yt ara aynısını ondan önce ekleyen varsa eger o link adresi ile beraber derdini anlat ben bu şekilde tmnt videosunu geri çektirdim sonra adamın kanalı kapattılar :)

geçmiş olsun dostum.boyle karaktersizler oldugu icin spam calısılmaz açıp 2-3 saglam kanal daha once kimsenin calısmadıgı icerigi yukleyince kafan daha rahat oluyor.yoksa unlem vs den daha buyuk sorun benim icin 2000video nun telifiyle felan ugrasmak

yanlış foto eklemişssin kanaladaki videodan itiraz bölümünde atanın mail adresi var ordan bakılması lazım ama sen o videodan yt ara aynısını ondan önce ekleyen varsa eger o link adresi ile beraber derdini anlat ben bu şekilde tmnt videosunu geri çektirdim sonra adamın kanalı kapattılar :)

resim yanlış değil sanırım telif atan kişiye mail atayım dedim gmail hesabımdan karsıma bu adamın sayfası çıktı. adres defterime ekleyince.. kanalı toptan sildim ne olur ne olmaz hesabı adamın 5 videosu bendeymiş zaten adamın kendi kanalında 7 video vardı :) digerlerine de atmıştır dedim sildim kanalı.. sıkıntı cıkmaz galiba kanalı silince...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri