2006-2009 Eski Tarihli 1000 Adet Kanal

enonekarakoc

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.cgnpartner.com
Merhaba,
Elimde bulundurduğum 2006-2009 tarih aralığı kayıtlı gmail hesapları ve barındırdıkları onaysız YouTube kanallarını satıyorum.

100 ve üzeri alımlarda %5 , 250 üzeri alımlarda %7 iskonto uygulayacağım.

Kalan stok ;
2006 Tarihli = 1.60 TL Kalan = 600
2007 Tarihli = 1.55 TL Kalan = 303
2009 Tarihli = 1.40 TL Kalan = 72

Tamamını almak isteyen için tek fiyat : 1500 TL'dir.

İletişim : Skype = cgnmanager
PM

Son düzenleme:
Aciliyetten Ötürü fiyatlarda indirim yaptım.

Kalan stok ;

PM

PM

Son düzenleme:
@CoderXmax referans maalesef yok hocam.Mail satıcısı değilim sonuçta :) mail satıcısından aldıgım ihtiyac fazlası kanallarıdır. @pentagon izlenimsiz videosuz hocam kanallar.

100 Adet 2006 tarihli satıldı.
Kalan stok ;

PM

Son düzenleme:
hayırlı satışlar kanalların hakkında kısmında yazan tarihler mailler ile aynımı yoksa tarih analitcs de mi görünüyor ?

ÖLÜCÜLERE VE MEZARCILARA ÖZEL GÜNCELDİR... :D
Kalan stok ;

PM

Son düzenleme:
Hocam normalde eski kanallar 10k onayına takılmıyor. Yani direk 10k dan sonra otomatik para kazanma açılıyor. Bu kanallar da o şekilde oluyor mu?

Hocam normalde eski kanallar 10k onayına takılmıyor. Yani direk 10k dan sonra otomatik para kazanma açılıyor. Bu kanallar da o şekilde oluyor mu?
tam olarak bilgim yok o konuda "KESİN ÖYLE" diyemem hocam ama benim kullandıklarımda dediğiniz gibi oluyor.Ama burda bir nokta var önemli olan.Kanal para kazanmaya açılsa bile Kanal analytics verilerine 10k izlenim üzeri yansımadıgı sürece para kazandırmaya başlamıyor.
Konuya gelecek olursak açılıyor ya da açılmıyor diyemem çünkü kanalların daha önceden " Youtube Partner Program" ı kabul etmiş ve para kazanmaya açılmış olması gerekiyor.İçlerinde bu durumda olan da vardır olmayan da.

GÜNCELDİR...
Kalan stok ;

PM

Son düzenleme:
GÜNCELDİR....
Kalan stok ;

PM

ne kadar eski kanallarda oluyor o ? para kazanması son güncellemeden önce aktif olan kanallarda değil mi ? para kazanma açılmamışsa yine onay gerekiyor diye biliyorum

ne kadar eski kanallarda oluyor o ? para kazanması son güncellemeden önce aktif olan kanallarda değil mi ? para kazanma açılmamışsa yine onay gerekiyor diye biliyorum

Aynen öyleymiş hocam. Ben açtığım bütün kanalların para kazanmasını açtığım için öyle sanmıştım. Sadece güncellemeden önceki para kazanması açılmış kanallar onaya takılmıyormuş.

Aynen öyleymiş hocam. Ben açtığım bütün kanalların para kazanmasını açtığım için öyle sanmıştım. Sadece güncellemeden önceki para kazanması açılmış kanallar onaya takılmıyormuş.
[MENTION=11005]powerstorm[/MENTION] hocam arkadaşın dediği gibi her kanalda geçerli olan tek bişey var; 10k ya kadar isterseniz cpm'i 100 dolar olan içerik atın 10kyı geçtikten sonra para kazanmaya (reklam çıkmaya) başlıyor.

GÜNCELDİR...

2006 Tarihli = 1.65 TL Kalan = 253
2007
Tarihli = 1.55 TL Kalan = 600
2009 Tarihli =1.40 TL Kalan = 72

Tamamını almak isteyen için tek fiyat : 1400 TL'dir.

Son düzenleme:
nasıl acılıyor hocam.. kanalda vıdeomu var ? bende var eskı kanallar hır bırı acılmıyor ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri