2006 açılış tarihli youtube kanalı

• Kullanıcı byaly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

byaly

Kayıtlı Üye
HENÜZ SATILMADI ŞATIŞ AKTİFDİR.
Son Güncelleme 10.02.2018

Merhabalar kendi kurduğum 2006 yılında açılmış youtube kanalımı satıyorum
p6X15z.png

Kanalın içeriği çeşitlidir komik videolar futbol videoları vs. oyüzden kanalın isminide tüm içeriklere uyacak sekilde tasarladım.Logo maskot ve kapak tasarımlarını özel olarak ayarladım.
Çok uzun bir süredir kullanmadığım halde aylık 6 bin civarı izlenme hala gelmektedir.

2012 den sonra izlenme süresi 268.000 DK'dır. 4500 saate tekabul etmektedir.Tabi bunun 2012 önceside var ama analytics kayıtları tutulmuyor.

Bu kanalı aktif olarak kullandıgım dönem 90 dolar civari bir para cekmiştim. Kanalın en büyük özelliği dediğim gibi eski olmasıdır 12 yıllık bir kanaldan bahas ediyoruz ve kanal her türlü içeriğe uygundur. İsterseniz futbol isterseniz komik videolar isterseniz bilgi videoları isterseniz kendi özgün videolarınız ile kanalı ileriye taşıyabilirsiniz.

Uzun lafın kısası tüm detay ve raporlar konu içerisinde görsel olarak mevcuttur. Ekstra bir detay isterseniz atarım pm ile belirtin atarım. Belli bir seviyeye gelmeden kanal linki istemeyin vermiyorum. Görmek isteyeceğiniz tüm detaylar konu içerisinde mevcut ciddi alıcıysanız pm ile skype adresi verin oradan görüşürüz. Sonrasında uzakmasaüstü yaparak kanala bakabilirsiniz.

- Kanal durumu
rO6nrV.png

- Son 28 Gün
7675zP.png

Ömür Boyu

Plnm96.png

Gelen Trafik
gO2EaZ.png

Video Yöneticisi Detayları
6JrOQ7.png

y0NQAy.png

W7g542.png

İstenilen fiyat 150 TL'dir. Pazarlık payı yoktur. Tek fiyattır.

Son düzenleme:
Konu güncel. Son fiyat 150 TL'dir. Pazarlık payı yoktur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri