2006 Kanal Hk

• Kullanıcı S13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

S13

Kayıtlı Üye
Merhaba,

2006 yılında açılmış bir kanalım var 15-20 video yüklemiştim öle kalmıştı.
Biliyorsunuz ki kanal adını değiştiremiyoruz.

Ancak kanalın adı ise "ytpr"(örnektir) gibi, isim ve soyismin sesli harfli çıkartılmış hali 5 harften oluşuyor.

Şimdi soruma gelirsek: Eski hesap avantajlı olduğu için kullanmak istiyorum ancak bu kanal adı bana ekstra zarar getirir mi?

Deneyimleriniz hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

bir zararı olmaz... benimde 2006 yılına ait bir kanalım var 2 ihtar yedim hesap kapandı itiraz ettim yeniden açtılar :) zarardan çok yararı var torpil gibi :) ama yine de korkuyorsanız bu hesabınızın altına kanal açarak işi halledin.

Bu kanalı yabancı videolardan oluşturmayı düşünüyorum o yüzden sormuştum. Yanıt için teşekkür ederim.
Eski olması sebebiyle nasıl değerlendirsem bilemedim :)

eğer atacağın videolar senin kendi çekimin değilse; videoları kes birleştir efekt ver intro falan ekle bu şekilde telif gelecek videonun yakalanma olasılığı daha düşüktür, risk azalır. eski kanal olması açısından da rahat index alırsın, önerilen kanallarda çıkma oranın yükselir

Teşekkür ederim bilgi için.
Ben uyarınca yeni kanalla uğraşmaya başlim o zaman.
Peki son olarak www.youıtube.com/channel/xxxxx burasının çooooook Bi önemi var mı? Sonuçta değiştiremeyeceğim.

Teşekkür ederim bilgi için.
Ben uyarınca yeni kanalla uğraşmaya başlim o zaman.
Peki son olarak www.youıtube.com/channel/xxxxx burasının çooooook Bi önemi var mı? Sonuçta değiştiremeyeceğim.

Kısa adın tabiki önemi vardır ama çok fazla farkedeceğini zannetmiyorum. iyi bir çalışma ile kısa adsız bile çok iyi yerlere gelinebilir.bide kanal eski olunca tadından yenmez :cool:

Kısa adın tabiki önemi vardır ama çok fazla farkedeceğini zannetmiyorum. iyi bir çalışma ile kısa adsız bile çok iyi yerlere gelinebilir.bide kanal eski olunca tadından yenmez :cool:

Çok teşekkür ederim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri