2007 tarihli kanal satılıktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By_MeCHuL

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.dernekscripti.com
Merhaba arkadaşlar 4 Ara 2007 tarihinde açılmış olan ve gmail hesabında onaylı paypal adresi bulunan hesap satılıktır kanalda 3 video vardır ve kanal 15 dk vs açıktır sadece para kazanmasını açmadım istediğim fiyat 75 TL dir hem youtube kanal hemde onaylı paypal hesabı içindedir.

Merhaba arkadaşlar 4 Ara 2007 tarihinde açılmış olan ve gmail hesabında onaylı paypal adresi bulunan hesap satılıktır kanalda 3 video vardır ve kanal 15 dk vs açıktır sadece para kazanmasını açmadım istediğim fiyat 75 TL dir hem youtube kanal hemde onaylı paypal hesabı içindedir.

biraz daha açabilirmiyiz ne için 75 tl ? Kanal içinse eğer kanalın kazancı bile yok nasıl oluyorda boş kanala 75 TL istiyorsunuz ?

biraz daha açabilirmiyiz ne için 75 tl ? Kanal içinse eğer kanalın kazancı bile yok nasıl oluyorda boş kanala 75 TL istiyorsunuz ?

Şimdi şöyle sölim gmail hesabında hem onaylı paypal var hemde kanal var yani tanesine istediğim fiyat 37,5 ediyor buda çok normal bir fiyat ayrıca bunlar tek tek satılamıcana göre 75 TL istemem çok çok normal.

bu 3 video ne üzerine? izlenimleri nedir kanalın takipçisi vs var mıdır?

bu 3 video ne üzerine? izlenimleri nedir kanalın takipçisi vs var mıdır?

Kanalda 2 abone ve 4.120 görüntüleme var 6 yıl önce yüklenmiş videolar içerik karışık kanal açılmış ve ölesine duruyordu bende satim dedim en azından işine yarayan birine giderse çok daha iyi olur diye düşünüyorum ben kullanmıyorum.

Benim anlamadığım bu hesabın 5 liralık eski hesaptan ne farkı var :P Paypal hesabını baska bi maile taşımak çok zor bir sey değil

Paypal hesabı taşınabiliyormu ben onu bilmiyorum işte zaten o yüzden ikisi için fiyat belirtmiştim.

Taşınıyor. Eposta kısmından başka mail ekle onayla sonra diğerini at hesap taşınır. Paypalın değri ne kadar bilmem fakat bos kanala 30 lira pahalı kaçmış spamcı adam o fiyata kanal almaz özgüncü adamında kanalı yeni olsa da kapanmaz zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri