2007 yılında acılmıs yt kanalların ederi nedir

taner_izmit

Kayıtlı Üye
2007 yılında acılmıs yt kanalların ederi nedir arkadaşlar

yurt dışı açılmış hesaplar

abone 50 100 degısmekte vıdeo yok

kanalın eski olması onay almada işe yararmı

Kanalın eski olması onay almada işe yaramaz.
Kanalın eski olması videoların aşırı hızlı index almasını ve izlenmesi hatta önerilenlere video kaliten güzel içeriğin izlettirirse rahat çıkar.

oyüzden özgün çalışanların eski kanal ile çalışması gerekir daha rahat yükselirsin .

Tane başına 70-100tl eder

70 - 100 tl'mi :D Hocam çok abartmıssınız. eski spmacıların ellerinde onbinlerce mevcut. etse etse 10-15 lira eder. benim gözümde bu rakam bile fazla

yok 2500 TL para.
ederi 5 TL - 10 TL.
eski olması ile onay almasının alakası yok. He 50-70 lira verecek keriz varsa ben ona 40 TL den vereyim daha az kazıklamış olurum.

yok 2500 TL para.
ederi 5 TL - 10 TL.
eski olması ile onay almasının alakası yok. He 50-70 lira verecek keriz varsa ben ona 40 TL den vereyim daha az kazıklamış olurum.

varmı hocam elinizde 2006 2007 yılında açılmış kanallar 5 10 liradan alalım
kanal url leri pm atarsın
13 14 yıl geçmiş para etmemiş bir 13 14 yıl daha dursun belki eder stok yapayım :D

Son düzenleme:
varmı hocam elinizde 2006 2007 yılında açılmış kanallar 5 10 liradan alalım
kanal url leri pm atarsın
13 14 yıl geçmiş para etmemiş bir 13 14 yıl daha dursun belki eder stok yapayım :D

bulursam pm atarım hocam bi kurcalamak lazım ama olduğu an iletişime geçerim.

Eski olması hiç bir şey ifade etmiyor artık.
Şimdi Yeni kanal açıp 3 ayda yüz binlerce aboneye ulaşan insanlar var.
kuralına uygun 4k saat 1k abone yaparsanız tabi para kazanması açılır, ama eski olmasının hiç bir etkisi olmayacaktır.

Eski olması hiç bir şey ifade etmiyor artık.
Şimdi Yeni kanal açıp 3 ayda yüz binlerce aboneye ulaşan insanlar var.
kuralına uygun 4k saat 1k abone yaparsanız tabi para kazanması açılır, ama eski olmasının hiç bir etkisi olmayacaktır.
3 ayda yüzbinlerce aboneye ulaşmak komikmiş :)

3 ayda yüzbinlerce aboneye ulaşmak komikmiş :)

Evet bir kedi kanalı vardı, 4 aya yakın bir sürede 700k aboye ulaşmıştı, komik olan nedir? burada tecrübelerimizi sunuyoruz. Eğer bu konu hakkında fazla bilgin yoksa lütfen ironi yapma. Anlayacağın kafamızdan atmıyoruz kendini komik duruma sokma burada. Edit: bu kanala göz atabilirsin 3 ayda yüzbinlerce aboneye inanmıyorsan 1 senede 2.26M abone kasan kanala ne dersin Allah bilir. https://www.youtube.com./c/Kittisaurus/about

Son düzenleme:
Evet bir kedi kanalı vardı, 4 aya yakın bir sürede 700k aboye ulaşmıştı, komik olan nedir? burada tecrübelerimizi sunuyoruz. Eğer bu konu hakkında fazla bilgin yoksa lütfen ironi yapma. Anlayacağın kafamızdan atmıyoruz kendini komik duruma sokma burada. Edit: bu kanala göz atabilirsin 3 ayda yüzbinlerce aboneye inanmıyorsan 1 senede 2.26M abone kasan kanala ne dersin Allah bilir. https://www.youtube.com./c/Kittisaurus/about

Kendince birşey saçmalamışsın ve hala komik durumdasın o yüzden bence çok çırpınma :)

Ek olarak : Gider özgün bir video atarsın birgünde yüzbinlerce abone ve izlenmeye sahip olabilirsin AMA burda SPAM dan bahsediliyor.

Eski ile yeni mail farkını ancak tecrübe edenler bilir ve onlar yorum yaparsa daha iyi olur.

Bundan başka yorum yazmiyacam. Alıntı yapmazsan sevinirim :)

yok 2500 TL para.
ederi 5 TL - 10 TL.

dostum sen her konuya sacma sacma yorum atıyorsun sureklı o yıllarda muhtemelen yeni dogmuştun , ama varsa elınde pm at alayım

dostum sen her konuya sacma sacma yorum atıyorsun sureklı o yıllarda muhtemelen yeni dogmuştun , ama varsa elınde pm at alayım

Boş yapma. 40 TL veriyorsan akşam 22:00 da sana satayım. Sıkıntın varsa report edersin. Laf sokmaya çalışıyorsun sanırım ama onu lisede yap ergen seni.

Kendince birşey saçmalamışsın ve hala komik durumdasın o yüzden bence çok çırpınma :)

Ek olarak : Gider özgün bir video atarsın birgünde yüzbinlerce abone ve izlenmeye sahip olabilirsin AMA burda SPAM dan bahsediliyor.

Eski ile yeni mail farkını ancak tecrübe edenler bilir ve onlar yorum yaparsa daha iyi olur.

Bundan başka yorum yazmiyacam. Alıntı yapmazsan sevinirim :)

:) Spam Özgün videodan daha çok izlenir ve daha fazla aboneye sahip olur söylediklerin tamamen saçma olmasıyla birlikte konuyu farklı yere yuvarlıyorsunuz. Birde konuya alıntı yapma demişsin emredersin. İnsanlarla nasıl konuşacağını öğrenmen gerek, alıntı yaptığın mesajı dalga konusu yapmaya hakkın yok bilmiyorsan öğren. Bir görüşünde varsa nazik bir şekilde belirtirsen insan gibi sana cevap verir insanlar. Bu arada yukarda adam konusunda spamdan bahsetmiyor şimdi o çok bilmişliğini git başka forumlarda yap. Alıntı yapma Emrediyorum :)

:) Spam Özgün videodan daha çok izlenir ve daha fazla aboneye sahip olur söylediklerin tamamen saçma olmasıyla birlikte konuyu farklı yere yuvarlıyorsunuz. Birde konuya alıntı yapma demişsin emredersin. İnsanlarla nasıl konuşacağını öğrenmen gerek, alıntı yaptığın mesajı dalga konusu yapmaya hakkın yok bilmiyorsan öğren. Bir görüşünde varsa nazik bir şekilde belirtirsen insan gibi sana cevap verir insanlar. Bu arada yukarda adam konusunda spamdan bahsetmiyor şimdi o çok bilmişliğini git başka forumlarda yap. Alıntı yapma Emrediyorum :)
Seninle muhattap olmak bile hata :) sabaha kadar zırvala dur

Son düzenleme:
benimle alay eden arkadaşlar kanalını satan varsa 5tlden alıyorum 2007 tarihli ulaşsın bana hadi

spamcılar o tarihte varmıydı acaba + olarak
o tarihte tr de yt den para kazanan varmıydı
bence 5 10 tl olmaması gerek

tekrar ıcerık gibi sorunlardan para kazanması kapanma ıhtımalı daha azdır bence. ayrıca google yonunden guvenılırlık acısından daha ıyı sonuclar cıkartır. tabı bunlar hep tahmın .

spamcılar o tarihte varmıydı acaba + olarak
o tarihte tr de yt den para kazanan varmıydı
bence 5 10 tl olmaması gerek

şimdi şu konuyu baltalayıp 50-70tl etmez diyen arkadaşlar varya he işte onlar bu tür eski kanalların ne işe yarayıp yaramadıklarını gayet güzel bildikleri için bazı şeylerin açığa çıkmaması için böyle uyanıklık yapmaya çalışıyor bak 1000lerce kanal var dien arkadaşa nispeten 5 tlye alcamı yazdım halen ses cıkmadı :) artık sen anla

şimdi şu konuyu baltalayıp 50-70tl etmez diyen arkadaşlar varya he işte onlar bu tür eski kanalların ne işe yarayıp yaramadıklarını gayet güzel bildikleri için bazı şeylerin açığa çıkmaması için böyle uyanıklık yapmaya çalışıyor bak 1000lerce kanal var dien arkadaşa nispeten 5 tlye alcamı yazdım halen ses cıkmadı :) artık sen anla
Çok haklısın. Zamanında biri birşey paylaştığında bildikleri şeyler ortaya çıkıyor diye hemen iftira atmalar ve saldırmalar yapılıyordu. Buda aynen öyle bir konu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri