2007 yılında acılmıs yt kanalların ederi nedir

ya arkadaş google sizce fi tarihinde açılmış ama anlamlı güncel hiç bir etkileşimi olmayan kanala ayrıcalık verir mi? Vardır eski şahsi kullandığın aktif hesabın anlarım ama kenarda durmuş uzun süredir atıl bi hesabın google için ne anlamı olacak artık 5-10 sene önceki algortima mı kaldı. Kayıt tarihi yalnız başına yüzde 1 etkisi olmayan bişey.

Bu arada konuyu açan arkadaşın hesapları atıl mı değil mi bilmiyorum genele yazdım.

2006 tarihli hesabı 50 TL’ye alacak varsa pm atsın
Neyse çok fazla sinek vızıldar olmuş isteyen istediği fiyata alsın piyasayı yükseltin bende elimdekileri iteleyeyim

ya arkadaş google sizce fi tarihinde açılmış ama anlamlı güncel hiç bir etkileşimi olmayan kanala ayrıcalık verir mi? Vardır eski şahsi kullandığın aktif hesabın anlarım ama kenarda durmuş uzun süredir atıl bi hesabın google için ne anlamı olacak artık 5-10 sene önceki algortima mı kaldı. Kayıt tarihi yalnız başına yüzde 1 etkisi olmayan bişey.

Bu arada konuyu açan arkadaşın hesapları atıl mı değil mi bilmiyorum genele yazdım.

sımdı web adsense onay alırken ornek eskı adsenselere ekledım 2 domaın onay aldı ama dıger 2 almadı hepsıde 0 domaindi

ama youtubede hiç denemedim açıkcası onuda deneyeceğim 0 bi kanal ile eski kanala video atıp deneyecegim onay aşamasını
bendekıler abonelı kanallar ama tabı vıdeo vs aktıf degil

sımdı web adsense onay alırken ornek eskı adsenselere ekledım 2 domaın onay aldı ama dıger 2 almadı hepsıde 0 domaindi

ama youtubede hiç denemedim açıkcası
bendekıler abonelı kanallar ama tabı vıdeo vs aktıf degil
valla hocam ben fikrimi söyleyeyim 5 liraya da verilmez ama 70-80 liraya da satılamaz, bence bu kanalların ederi şöyle üç aşağı beş yukarı 30 lira civarı bişeyler olabilir. Alıcı olsam fazlasını vermem satıcı olsam daha ucuza vermem.

Arkadaslar eski kanallar tabi ki daha degerli. Spam calisan, anahtar kelime grubunda yukari cikmaya calisan arkadaslar ne demek istedigimi daha iyi anlayacaktir. Yalnizca eski olmasi yetmez tabi, birsuru parametrenin icinde yalnizca biri. Youtube puzzle gibi, tek parcasi eksik olursa tam randimanina girmez kanal. -Aa ama ben onu yapmadim izlendi- belki onu da yapsan anahtar kelime hacmine gore saatlik 1.000 degil 20.000 izlenecekti.

2006-2008 kanallari gecen biri satiyordu 20-25 tlye. Gecen sene 12 tlden aliyordum. Bu sene hadi etsin 20-25 tl. 50+ kesinlikle degil. 50 lira ustu veren bir guzel kaziklanmis demektir.

yok mu alacak aloo boş yapan şahıslar vardı gelsin onlara 40 50 ye satayım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri