Hocam aslinda fiyat iyi konuyu baltalamak istemem satilmama sebebi cekinceler sanirim spam kanal oldugu icin garantisi yok YouTube heran kanali ucurabilir 2 ay once huseyin kuzu diye birinde boyle bir kanal vardi 400 kda kanali ucurdular gunde 5-6 bin abone aliyordu 5 bine bile alici bulamadi. Zaten bu kanali proje kanali yapamazsin cunku aboneler attigin 2 video icin abone olmus sen bu kanali farkli biseye cevir yada baska video at günde 1-2 k unf yemeye baslar kanali cevirmezsende her an ucma ihtimali var. Arkadas demis bot abone cektirip is yapmiyorlar diye bahsettigi sekilde 2 kanalim var bot abone cektirip ustune 30-40 kda organik Ben koydum ve pk actirdim bu tarz bir kanalda zor ama bunlar bu kanala plaket bile vermezler tahminim.
Düşüncelerinize saygı duyuyorum
Kanal 1 2 günlük kanal değildir alan kişi bi zahmet proje sahibi bir insan olsun
hiç bir fikrin dahi olmasa şunu yapabilirsin.
olan hiti yönlendirerek hit ve para kazabilir.
kanalı video ile besleyip hitide kendi kanalına yönlendirip besleyerek hem para kazanabilir bu kadar basittir
satılırsa satılır satılmazsada satılmaz çokta önemi yoktur projelerimde kullanmaya devam ederim