2013 Ağustos Ayı Kazançları, Eylül Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.057 Kur var bende :D
Para Yatmıştır :D
t0yp3.png

çek ile ödeme alınca çeki nasıl -nereye bozdurcaksınız elimde br çek var hiç uğşamadım daha önce şimdi uğraşıyorum 1 aytdrı bozdruamadım da ? çeki bozdurusanbız haber edin banada lütfen

Hocam Çeki nasıl bozduracağım Bilmiyorum ama Okuldan Arkadaşım bankacı Oldu beylikdüzü Akbankta hallederiz dedi bakalım bende çok korkuyorum bide sıkışık bir zaman. telim suya düştü bu parayı orya harcayacağım tabi olursa yoksa sabırlıyım bzunca ilk işim eft yapmak oda bursum kes lir mi diye korkuyorum İnşallah kesilmez :( ikinci işim de seni haberdar etmek ;)

Hocam Çeki nasıl bozduracağım Bilmiyorum ama Okuldan Arkadaşım bankacı Oldu beylikdüzü Akbankta hallederiz dedi bakalım bende çok korkuyorum bide sıkışık bir zaman. telim suya düştü bu parayı orya harcayacağım tabi olursa yoksa sabırlıyım bzunca ilk işim eft yapmak oda bursum kes lir mi diye korkuyorum İnşallah kesilmez :( ikinci işim de seni haberdar etmek ;)

ben buişin içinde yılalrdır varım 2 aya yaklaştı uğraşıyorum çeki boduramadım senin ilk ödemenmiş bilmiyorum nasıl yapıcan .ben banka müdürleriyle görüştüm onlar bile bunun ne olduğunu bilmiyorlar

ben buişin içinde yılalrdır varım 2 aya yaklaştı uğraşıyorum çeki boduramadım senin ilk ödemenmiş bilmiyorum nasıl yapıcan .ben banka müdürleriyle görüştüm onlar bile bunun ne olduğunu bilmiyorlar

aynı şey başımada geldi abd den bir çek aldım anket firmasından çek hala duruyor bozduramadım hiç bir banka bozdurmaya yanaşmıyor.

Abi Deneriz olmadıysa Çeki İptal edip Bu aylan beraber ekim 25 te eft den alırız Acaba çek Kaç gün içinde Ulaşır Elime onu merak ediyorum ben
bu arada Niche Çalışmam da tutmadı :( bu işi bırakmayacağım ama içide tuhaf rüzgarlar oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri