Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şu kur 2tl ya sizin için gerçekten sevindim daha bu işlere başlamadım başlasam dolarda düşüşe geçer şuan araştırma kısmındayım^^^şansıma pc alcaktım uçuşa geçti gerisini düşünün
5 msj üste baksan görürsün....
araştırmadan herşey hazrı olsun direk girek bakak mantığını bırakın arkadaşlar...netten para kaznamak çin araştırmacı olun biraz
Biraz sert olmuş. Konuyu acan sensin. Okudum ve konunun içerisinde kuru gördüğüm ve merak ettiğim için sordum. Şimdiye kadar da açıkcası merak etmemiştim kurun neye göre hesaplandıgını ve araştırma yapmamıştım. Yazını görünce konuya yazdım. Konunun devamında cevabı oldugunu bilemezdim. Bilseydim yazmazdım herhalde.
bu konuyu açmasaydım diğer konuda 1 saat sonra başlanılacaktı bu ay ki kur ne ? kur ne ? ayın kaçınd akesinlkeşcek diye![]()
arkadaşlar eylül 15 ten önce pin gelirse bu ay ödeme alırmıyım
alırsın 15 inden önce pin girersen ay sonunda hesap onaylı ise yatar para
arkadaşlar ben hiç birşey anlayamadım ağustos ayı izlenmem 166.588 ama adsense adsense ağustos ayı kazançınız 0.03 diyor,
beyler bu kur olayı nedir ?![]()
daha kesinleşmedi neden arkadaşlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.