2014 AĞUSTOS Ayı Kazançları, EYLÜL Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 saat sonra 2 saat sonra islenecek diye diye 12 saat geçirdiniz:D Şimdi tekrar tahminlerde bulunun öğlen 2 yi bulsun kesinleşmeler :D

Bugün işleme girer en geç çarşamba ödenir :)

Son düzenleme:
benim anlamadıgım Amerikada saat şu anda gece 2 filan..İrlanda desen sabah 7.30.. bu neyin acelesi onu anlamadım..bu saatlerde işlem yaptıkları olmadı ki bu güne kadar bu gün olsun...öğlen saatlerinde işleme girerse öpüp başımıza koyalım..

benim anlamadıgım Amerikada saat şu anda gece 2 filan..İrlanda desen sabah 7.30.. bu neyin acelesi onu anlamadım..bu saatlerde işlem yaptıkları olmadı ki bu güne kadar bu gün olsun...öğlen saatlerinde işleme girerse öpüp başımıza koyalım..

normalde sab ah uyandığımızda hepsi işlemde oluyor duda kardeş kusura bakma polemik yaratmak istemiyorum sağlıcakla kal selamın aleyküm

normalde sab ah uyandığımızda hepsi işlemde oluyor duda kardeş kusura bakma polemik yaratmak istemiyorum sağlıcakla kal selamın aleyküm

.Aleyküm selam kardeşim..hocam haklısın bazen oluyordu ama haftasonuna denk gelmedigi zaman..

Google'ın 8 - 5 arası çalıştığını mi dusunuyorsunuz ? 24 saat calisiyorlardir. O yüzden gece 2 de de isleme sokabilirler gündüz 2 dede

Pfttx5L.jpg

Gördüğünüz üzere geçen ay öğleden sonra işleme girmeye başladı bugün de aynısı olur. Sabırla bekleyelim.

Birinin bilgi verme imkanı var mı ya kafama takıldı :) ödemeler bölümününe girdiğim zaman ödenecek kazançlarda xxxx,00 TL kesinleşen var. Şimdi beklediğimiz şey bu paranın hesaba yatması mı? Yoksa eylül ayında kazandığımız para için mi bir atraksiyon olacak kafam karıştı?

01.Eyl.2014 - 22.Eyl.2014
Hiç işlem yok
01.Ağu.2014 - 31.Ağu.2014 0,00 TL xxxx,00 TL xxxx,00 TL

Birinin bilgi verme imkanı var mı ya kafama takıldı :) ödemeler bölümününe girdiğim zaman ödenecek kazançlarda xxxx,00 TL kesinleşen var. Şimdi beklediğimiz şey bu paranın hesaba yatması mı? Yoksa eylül ayında kazandığımız para için mi bir atraksiyon olacak kafam karıştı?

01.Eyl.2014 - 22.Eyl.2014
Hiç işlem yok
01.Ağu.2014 - 31.Ağu.2014 0,00 TL xxxx,00 TL xxxx,00 TL

anasayfa da sol da yazan alacağın tutardır. gerisini boş ver :) kafan karışmasın Geçerli bakiye ..

senin o dediğin kısımda Bakiye yazan parayı alacaksın ..

Bende anlamadım şunu : aldığımız ödemeler için " Borçlu TL " ibaresi koymuslar

anasayfa da sol da yazan alacağın tutardır. gerisini boş ver :) kafan karışmasın Geçerli bakiye ..

senin o dediğin kısımda Bakiye yazan parayı alacaksın ..

Bende anlamadım şunu : aldığımız ödemeler için " Borçlu TL " ibaresi koymuslar

Eyvallah hocam pin gelmedi daha benim için önemli bir şey yok o zaman :D Teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri