2014 AĞUSTOS Ayı Kazançları, EYLÜL Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok şükür geçen ay işleme girmeyen hesabım işlemde görünüyor. ama üzücü olan diğerlerinde bir hareketlilik yok. 1 buçuk yıldır bu işi yapıyorum. youtubenin ve google ın yaptığı hiçbir işten bi tezek anlamadım.

bildiğimiz işlemde. ödeme işlemi devam ediyor yazıyor.
başka işlem mi var benim bilmediğim ;)

çok şükür geçen ay işleme girmeyen hesabım işlemde görünüyor. ama üzücü olan diğerlerinde bir hareketlilik yok. 1 buçuk yıldır bu işi yapıyorum. youtubenin ve google ın yaptığı hiçbir işten bi tezek anlamadım.

benim ödeme alamadıklarımda işleme girme yok hocam. acaba seninkinin pini son 1 haftada mı onaylandı yada banka hesabınımı değiştin. bişey mi yaptın ?

Ahmet Hocam ne zaman kesnleşdi yenimi daha öncemi acaba ??? senin bu hesabın en son ne zaman bakmışdın ?

geçen ay işleme girmeyen hesabımda hiç bir hareket yok :(

Arkadaşlar tüm detayı yazayım.
Geçen ay yani Ağustosun 22 sinde veya en geç 23 ünde ödeme almam gerekirken bu hesabımda hiçbir işleme girme felan ödeme yapılma gibi bir durum olmadı bende tırstım.
çünküüüü bu adsense hesabımdan 14 aydır sorunsuz ödeme aldım.
geçen ay alamayınca korktum. bugün her yarım saate bir kontrol ediyorum hesapları bakıyorum. bakarken bi baktım. geçen ay işleme bile girmeyen yani ödeme alamadığım adsense hesabımda ödeme işlemi devam ediyor yazıyor. yani bu hesabım 14 aydır ödeme aldığım hesaptı. tekrar tekrar yazmama gerek yok sanırım. valla sevincimi paylaştığıma pişman oldum :)

Geçen ay yani Ağustosun 22 sinde veya en geç 23 ünde ödeme almam gerekirken bu hesabımda hiçbir işleme girme felan ödeme yapılma gibi bir durum olmadı bende tırstım.
geçen ay alamayınca korktum. bugün her yarım saate bir kontrol ediyorum hesapları bakıyorum. bakarken bi baktım. geçen ay işleme bile girmeyen yani ödeme alamadığım adsense hesabımda ödeme işlemi devam ediyor yazıyor. yani bu hesabım 14 aydır ödeme aldığım hesaptı. tekrar tekrar yazmama gerek yok sanırım. valla sevincimi paylaştığıma pişman oldum :)

SS paylaşır mısın ?

foto koyar mısın dostum böyle işleme girdi demekle olmaz bende dahil milletin canı burnunda kanıt bekliyor..

[MENTION=12775]malkomxtuba[/MENTION] bir screen atta bekleyen insanların yüzü gülsün .. Sevaba girersin ( Ben ödememi aldım ama almayanların yüzünü bi nebze gülümset )

Adam ödeme işlemde demiş bin pişman etmissiniz. Nedir bu güvensizlik foto istemek felan resmen yalanci muamelesi yapiliyor adama
Sabredin sizinkide girer isleme

belkide öncelikli olarak geçen ay işleme girmeyen hesapları işleme alıyordur..
inşallah tabi.. diğer işleme girmeyen arkadaşlar da bakabilirse daha net olur aslında...

edit: benimki daha işlemde değil.. ( işeleme girmeme sorunu yaşamadım hiç )

Arkadaşlar işleme giren var mı ? Benim işleme girmemiş

Vay arkadaş ne bekleyiş ya. İşleme girmemiş halen. Hareket yok :(.

EKRAN PAYLAŞTA sevincine ortak olalım:D pişman olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri