2014 AĞUSTOS Ayı Kazançları, EYLÜL Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adsenselerin birisinde pini girdim ama salak gibi ödeme yöntemini girmemişim dün gece girdim bugun muhtemelen bankaya küçük bir tutar yatıracaklar dogrulama için onu bugun halletsem ödeme ne zamana gelir acaba bilgisi olan varmı?

adsenselerin birisinde pini girdim ama salak gibi ödeme yöntemini girmemişim dün gece girdim bugun muhtemelen bankaya küçük bir tutar yatıracaklar dogrulama için onu bugun halletsem ödeme ne zamana gelir acaba bilgisi olan varmı?

Ben de aynısını yaptım bugün içinde yatar o küçük miktar en geç yarın.

bir bekleyiş gününe daha merhaba umarım bugün herkesin paraları yatar

benimde her iki adsense ödendi gözüküyor makbuz var.. bankaların eft saati 09:00 da başlar arkadaşlar.. 09:00-10:00 arası paralar yatar muhtemelen..

Arkadaşlar EFT lik bişey değil Google zaten parayı eft yapmış sadece banka çalışanı onaylayıp hesaba atacaklar bildiğim :)

biraz sonra buralar karışır.. :)
1 - 2 saat sonra herkesinki yatmış olur.
herkese parası hayırlı olsun..
bayramada saklayın hepsini harcamayın.

saat 10 dan itibaren ödemeler hesaplara düşmeye başlar, buralarda bir bayram havası eser. umarım herkes ödemesini alır.

Benim adsense islemde ancak halen mavi olmadi, odememisler yani sanirim daha. Bugun odeyip duser mi bankaya acaba ?

Son dakikalarmi son saatler mı kaldı diyelim birazdan ytpara çoşar heyecanla bekliyoruz.

Ya arkadaşım niye strese giriyorsunuz ki durduk yere adsenseden bahsediyorum. Adamlar ödeme makbuzunu kesmişler tamam fakat benim de hesabıma düşmedi kazanmamızı istemiyorsanız bunu açıkca dile getirin çolukmuş çocukmuş ilk kazanç bölümünde arkadaşım probleme gerek yok:confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri