2014 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimseye hiçbir şey ispatlamayacağım ama ben 6 haneli kazananlardan sadece birtanesiyim ve bunu söylemekten hiç çekinmiyorum

Basın açıklaması gibi oldu :) tebrikler

---------- Spam Engelliyici 21:23 ---------- Önceki Mesaj 21:23 ----------

ben 6 haneli kazanıyorum ne olmuşki
bu 1
para_sacan_adam.jpg

Sen misin o :)

82 bin mi alıyosun 5 haneliye yakın mı bi karar ver :D :D Yukarda ciddi ciddi 82k alıyosun sandım artık şaşırmıyorum böyle rakamlara :D

Bu arada forumda ciddi manada 5 haneli kazanan var ama 6 haneli ne kadar vardır bilemiyorum.

ben üşengeçlikten 5 haneye yakın kazanıyorum şu an. sizin youtube a ayırdığınız vaktin 10 da 1 ini ayırsaydım son 2,5 aydır; 50k yı aşmıştım muhtemelen. yatarak kazanmanın negatif yönü bu işte, işe başlamaya kalktığın an hevesin kaçıyor, yat gitsin nolcak diyosun :d

edit. ama sunucuyu kurdurdum, yarından itibaren tam gaz devam inşallah.

ben üşengeçlikten 5 haneye yakın kazanıyorum şu an. sizin youtube a ayırdığınız vaktin 10 da 1 ini ayırsaydım son 2,5 aydır; 50k yı aşmıştım muhtemelen. yatarak kazanmanın negatif yönü bu işte, işe başlamaya kalktığın an hevesin kaçıyor, yat gitsin nolcak diyosun :d

Benim aboneler abi videoları gorebilirmiyim diye msj atıyorlar olmaz olum diyorum yarın şu şu saatte izlersiniz diyorum tamam abi diyorlar yabancılar:D

Ben de gunde yaklasik 1 saat calisiyorum sistem oturduktan sonra oluyor :D Ama ben de gaz verecegim artik partner gelirini artirmak istiyorum ozellikle, adsenseye bel baglamamak icin :D

Samsung Galaxy Note III cihazımdan Tapatalk aracılığı ile gönderilmiştir.

quiz tık başı para vermiyo mu reklama yoksa izlenmeye göre mi veriyor ? excel raporuna baktım video 3k izlenmiş 200 gözüküyo excel ve kazanç 00.00 :D

Bu ne beyler "benim babam senin babanı döver" olayına dönmüş tamam kendinden bahsedenler siz süpersiniz ok dağılabilirsiniz .d

Bu ne beyler "benim babam senin babanı döver" olayına dönmüş tamam kendinden bahsedenler siz süpersiniz ok dağılabilirsiniz .d

öyle kardeş günlük kazançları 5 haneliymiş isterlerse aylık 7 haneye çıkarlarmış dünyanın en iyi youtuberleriymiş

2 kazanç muhabbeti çevirdik hemen sızlanmalar başlamış ashdgasd

Ben de gunde yaklasik 1 saat calisiyorum sistem oturduktan sonra oluyor :D Ama ben de gaz verecegim artik partner gelirini artirmak istiyorum ozellikle, adsenseye bel baglamamak icin :D

Samsung Galaxy Note III cihazımdan Tapatalk aracılığı ile gönderilmiştir.

keşke ben de o kadar vakit harcasam. 1 saatte en az 2 video atarım farklı 2 kanala. şu an 5 haneliye yakın geliri 2 videodan sağlıyorum zaten. 2 ay sonrasında piyuvv uçar giderim. haricen tek adsense teyim ben de, sürekli diken üstünde oluyorum her ay sonu. boşta 3 adsense daha bekliyor, onları doldurcam ardından quize el atıcam. 5 farklı partnere 3 er ayrı kanal sokup 4 adsenseten de gelir elde etmeye başlayınca bi 20 yılımız garanti olur artık. zaten 1 ev 1 araba alsam sırtım yere gelmez. o değil de, zamanında başlık açıp tek video yu 1k ya satıyorum almak isteyen var mı muhabbeti çevirdiğimde linç ediyolardı, geleceği çok iyi görüyorum arkadaş :d

kazansanız gam yemicemde biri birşey dağıta 100 kişi atlıyo hemen demekki böyle zengin olunuyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri