Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
TR'de CITIBANK olsa bunlar başımıza gelmezdiHavale ile tak hesapta
![]()
Tr de citibank var zaten.TR'de CITIBANK olsa bunlar başımıza gelmezdiHavale ile tak hesapta
![]()
sadece kurumlar citibank hesabı alabiliyor.şahıslar değil.trde varTR'de CITIBANK olsa bunlar başımıza gelmezdiHavale ile tak hesapta
![]()
Anladım yüklenmeyinTr de citibank var.
o değilde benim sipali ödendi.en son ödeme xxx gözüküyor geçerli bakiyede xxx gözüküyor ?
diğer ayda xxx meblağsı eklenirse kazanca obaaabende de durum seninkiyle aynı kardeş ama dekont gelmedi hala
diğer ayda xxx meblağsı eklenirse kazanca obaaa![]()
çaktırma hocam biz işimize bakalımniye böyle bir şey oldu acaba korkmalı mıyız![]()
niye böyle bir şey oldu acaba korkmalı mıyız![]()
Mail geldi rahatladım
Mail yok mavi de gözükmüyor sanırım yarın yatacak ama neden mail gelmedi ve maviye dönüşmedi anlamadım bekleyelim bakalım
aynı durumdayız yarına kaldı sanırım.
Mail birşey ifade etmiyor, %90 bu ay yatmaz senin para![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.