2014 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu işler keyifle değil yasayla oluyor yaş sınırı var.

Senin kafan mı güzel? yasayla yaş sınırı var youtubeninde yasaları var senin burda ne işin var? yaşı 15 diye üstüne mi gideceksin? efendice senin yorumunuda beğenerek şaka yaptığını söyledi. Ama sorunlu olan sensin aslında yuzlerce insanin kesinleşmesini beklediği 11 kasımda kalkıp adsense 15 kasım diyen sensin .. hadi kardaşım sen yasalara uyda bu işi bırak

harbiden adsense nerelere düştü yahu. adamlar ne yapsa haklılar.

---------- Spam Engelliyici 20:22 ---------- Önceki Mesaj 20:22 ----------

Senin kafan mı güzel? yasayla yaş sınırı var youtubeninde yasaları var senin burda ne işin var? yaşı 15 diye üstüne mi gideceksin? efendice senin yorumunuda beğenerek şaka yaptığını söyledi. Ama sorunlu olan sensin aslında yuzlerce insanin kesinleşmesini beklediği 11 kasımda kalkıp adsense 15 kasım diyen sensin .. hadi kardaşım sen yasalara uyda bu işi bırak

valla burda bana değil siteye laf sokuyorsun. bana cevap hakkı düşmüyor.

9 cu aydan beridir burdasın ama bu mesajınlada boş ve gereksiz bir insan oldugunu anladım ... " [MENTION=12450]ligtv39[/MENTION] sende gereksiz insanlarla muhatap olma " ..

%100 katılıyorum yaş 12 çocuğun bile adsense hesabını gözlerimle gördüm :D

Şöyle saçma yorumlar atmayı ne çok seviyorsunuz.

dostum bende gicik alirim guncellemelerden hatta bunu her fırsata dile getiririm ama bu senin yaptığın çok gıcık ve tepki çekecek türden

bu işler keyifle değil yasayla oluyor yaş sınırı var.

Beyler bugün ne kadar bu kadar ciddiyiz ?

Sadece aklıma bu geldi ve paylaşmak istedim. Ben 2 adsense'den ödeme bekliyorum ve her an adsense'lerin gideceğini hissediyorum lakin hiçbir yorumu takmıyorum. Hiç böyle bir tepki geleceğini düşünmemiştim. Harbi çok ilginç. Sanki sinirli olmanın kime ne faydası varsa .. Gülüp eğlenin işte.

Not: İlk yazdığım yorum sadece Leyla ile Mecnun'da ki bu replikle alakalı ciddi bir şey yoktu.

Erdal Bakkal Burayı Yıkanın Annesi Babası Ölsün. - YouTube

Son düzenleme:
Yok mu şuraları çatırdatacak bam bam diye bağırtacak bir süper mod :d :p bu neyin kavgası boşverin. Kesinleşmeye gelince 2-3 saate kalmaz keşinleşir.

%21 umarım alırız parayı sıkıntısız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri