2014 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar " No transactions " ne demek? biri beni yanlış bilgilendirip " işleme girmiş kardeş hayırlı olsun " derse sevinirim yoksa 4ql1c4m..

gel de uyu şimdi anasını satayım. umarım işleme girmeyenlerin de girer herkes parasını alır

Google hic bir açıklamada yapmıyor.. Mnote ve serkan abi googleye gidip soracaklardi ne oldu o is :)

Bu ay 6 haneli bekliyorduk işleme girdi :D Herkeze nasip olur inşallah. Herkez sıkıntısız ödemesini alır inşallah...

bu 3 pin istedikten sonra mail yoluyla hesap doğrulatmak için mail attığımız adres neydi beyler? orda hatta bana dönüş yapıyodu elemanlar yok kimlik gönderin yok şu yok bu diyolardı. o hesaplara mail atıp olayı öğrenebiliriz belkim

---------- Spam Engelliyici 03:07 ---------- Önceki Mesaj 03:07 ----------

Bu ay 6 haneli bekliyorduk işleme girdi :D Herkeze nasip olur inşallah. Herkez sıkıntısız ödemesini alır inşallah...

üst üste 6 haneli mi kardeş

bu 3 pin istedikten sonra mail yoluyla hesap doğrulatmak için mail attığımız adres neydi beyler? orda hatta bana dönüş yapıyodu elemanlar yok kimlik gönderin yok şu yok bu diyolardı. o hesaplara mail atıp olayı öğrenebiliriz belkim
Biz 2 ay önce her şeyi denedik sonuç husran

---------- Spam Engelliyici 03:07 ---------- Önceki Mesaj 03:07 ----------

üst üste 6 haneli mi kardeş

Hayır tek sefer kardeşim.

sahte flag atıp , telif atıp milletin videoların alıpta arkasından aklına negeliyorsa yapan , anne ve baba kavramında arada kalmış kişiler inşallah değil kesinleşme inşallah ceplerindekilerden bile olurlar. rabbim yemeği nasip etmeden fazlasını çıkarmayı nasip etsin AMİN

sahte flag atıp , telif atıp milletin videoların alıpta arkasından aklına negeliyorsa yapan , anne ve baba kavramında arada kalmış kişiler inşallah değil kesinleşme inşallah ceplerindekilerden bile olurlar. rabbim yemeği nasip etmeden fazlasını çıkarmayı nasip etsin AMİN

Onlara bir şey olmuyor.Olan bizim gibi kendi halinde çalışanlara oluyor.

geçen ay ki duruma baktım. sabaha karşı işleme girmiş.

Onlara bir şey olmuyor.Olan bizim gibi kendi halinde çalışanlara oluyor.
saat olmuş 3 ben hala burdayım attıgım 3 video atarken en ince detayında atıyorum millet gibi tom jery izle diyip içine erotik video atan ********lerden de değilim çocuklarıma ve evime soktugum paranın spamdan oldugunu bilen ve en azından sadece okadarla kaldıgına şükreden birisi olarak yazıklar olsun demekden başka bişe içimden gelmiyor. flag atanlara duyurulur ben toplulugu kaldırıyorum siz sakın ugraşmayan beni bilen bilir.

No transactions yazıyorsa banlanma ihtimali daha yüksek doğru mu anlamışım ?

2 adsense'den birisi işleme girmiş diğeri girmemiş hayırlısı

sabırlı ol kardeş bekle bakalım yarın geceye kadar.

saat olmuş 3 ben hala burdayım attıgım 3 video atarken en ince detayında atıyorum millet gibi tom jery izle diyip içine erotik video atan ********lerden de değilim çocuklarıma ve evime soktugum paranın spamdan oldugunu bilen ve en azından sadece okadarla kaldıgına şükreden birisi olarak yazıklar olsun demekden başka bişe içimden gelmiyor. flag atanlara duyurulur ben toplulugu kaldırıyorum siz sakın ugraşmayan beni bilen bilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri