aknur
Yasaklanmış
arkadaşlar " No transactions " ne demek? biri beni yanlış bilgilendirip " işleme girmiş kardeş hayırlı olsun " derse sevinirim yoksa 4ql1c4m..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O zaman niye umudunuzu tüketiyorsunuz ki hemen.. Hiç bir işlem yok yazınca gidiyor diye biliyorum. Yarın öyle yazarsa gider muhtemelen.
arkadaşlar " No transactions " ne demek? biri beni yanlış bilgilendirip " işleme girmiş kardeş hayırlı olsun " derse sevinirim yoksa 4ql1c4m..
Bu ay 6 haneli bekliyorduk işleme girdiHerkeze nasip olur inşallah. Herkez sıkıntısız ödemesini alır inşallah...
Biz 2 ay önce her şeyi denedik sonuç husranbu 3 pin istedikten sonra mail yoluyla hesap doğrulatmak için mail attığımız adres neydi beyler? orda hatta bana dönüş yapıyodu elemanlar yok kimlik gönderin yok şu yok bu diyolardı. o hesaplara mail atıp olayı öğrenebiliriz belkim
bu 3 pin istedikten sonra mail yoluyla hesap doğrulatmak için mail attığımız adres neydi beyler? orda hatta bana dönüş yapıyodu elemanlar yok kimlik gönderin yok şu yok bu diyolardı. o hesaplara mail atıp olayı öğrenebiliriz belkim
---------- Spam Engelliyici 03:07 ---------- Önceki Mesaj 03:07 ----------
üst üste 6 haneli mi kardeş
sahte flag atıp , telif atıp milletin videoların alıpta arkasından aklına negeliyorsa yapan , anne ve baba kavramında arada kalmış kişiler inşallah değil kesinleşme inşallah ceplerindekilerden bile olurlar. rabbim yemeği nasip etmeden fazlasını çıkarmayı nasip etsin AMİN
saat olmuş 3 ben hala burdayım attıgım 3 video atarken en ince detayında atıyorum millet gibi tom jery izle diyip içine erotik video atan ********lerden de değilim çocuklarıma ve evime soktugum paranın spamdan oldugunu bilen ve en azından sadece okadarla kaldıgına şükreden birisi olarak yazıklar olsun demekden başka bişe içimden gelmiyor. flag atanlara duyurulur ben toplulugu kaldırıyorum siz sakın ugraşmayan beni bilen bilir.Onlara bir şey olmuyor.Olan bizim gibi kendi halinde çalışanlara oluyor.
saat olmuş 3 ben hala burdayım attıgım 3 video atarken en ince detayında atıyorum millet gibi tom jery izle diyip içine erotik video atan ********lerden de değilim çocuklarıma ve evime soktugum paranın spamdan oldugunu bilen ve en azından sadece okadarla kaldıgına şükreden birisi olarak yazıklar olsun demekden başka bişe içimden gelmiyor. flag atanlara duyurulur ben toplulugu kaldırıyorum siz sakın ugraşmayan beni bilen bilir.
neyi bekliyim anlamadımsabırlı ol kardeş bekle bakalım yarın geceye kadar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.