2014 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanalları partnere taşırsak bu aykı kazançları partnerden alabilme gibi bi şansımız varmı ��

hayır 0 lanır kazançlar

---------- Spam Engelliyici 04:18 ---------- Önceki Mesaj 04:17 ----------

bu işleme girmeme olayı Bug bile olabilir, yani sistem kaçırıyor gibi geliyor arada

sistem kafasına göre iş yapıyor belli çok alakasız insanların başına geliyor ortak yön yok yani.bu bir bug olsa işleme girmeyen hesaplar anında banlanmaz bug değil.tespit yapıyor adamlar neyse o tespit artık ödemeyi cebe indirip hesabı kapatıyorlar

umarım geçen ay açtığım ve sadece telefondan kontrol ettiğim adsense hesabı böyle olmaz gunluk 3 hane bırakıyor uzulurum buna

cümleten Allah rahatlık versin arkadaşlar, umarım uyandığımızda güzel havadislerle karşılaşabiliriz.

İşleme girmeyen arkadaşlar cok gec kalmadan partnere geçsin de son 7 gunde ne çıkarırsanız aralıkta alırsınız boş geçmeyin bir ayı .

Bu ay hayalleri burkulan herkesin sabahı şenlensin yarın inş. iyi geceler.

Hiçbir adsensem işleme girmemiş, panik yapmaya gerek yok bence. Yavaş yavaş herkesin ki girecektir. Pazartesi akşamına kadar beklerim, girmezse bi sigara yakar mutluluklar dilerim...

Arkadaşlar an itibariyle 2.işleme girmeyen adsense'im işleme girmiş

Çığlık attım beyler 10k işlemde :D

Oh beee ohee yaaa

İnşallah bu olay artık işleme girmedi sorunlarının kökünden çözülmesinin işaretidir

İşleme girmeyen 4 adsense işlemde. Bütün kanallarda quiz davetleri hazırlamıştım.Alex sende bir kurban kes kardeşim

mobils mesaj

Çığlık attım beyler 10k işlemde :D

Oh beee ohee yaaa

Hayırlı olsun...

Aynen geçen ay sonradan işleme girme olmamış, geçmiş olsun hepimize.

parayı hesapta görmeden, kendinin saymamak gerekiyor.

Çok büyük tecrübe bu.

Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki ,herkesle birlikte işleme girmediyse bir daha işleme girmiyor..Geçen aydan tecrübeliyim ..

Umudum kalmamıştı resmen var ya sevincimi anlatamam, herkesin girmiştir inş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri