D
Dean
Guest
Yapıkredi hesapta beyleeerrrrr
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben de bekliyorum iş bankası hala...İş bankası bi bende mi yatmadı
Ya daha ödeme ile ilgili dekontun maili gelmedi dostlar yattı diyor anlayamıyorum ben de mi hata var yoksa 4 haneli olduğum için mi? İş bankası yatan var mı dostlar?
benimde 4haneli işbankası az önce yattı
henüz ödendi makbuzu bile gelememiş bana
Şu ödendi makbuzunu bu kadar önemsemeyin artık.
Benim is bankası mavi yazi gelmedi hala islem devam ediyor diyor ne yapmaliyim yardim? (Usak- is bankasi)
Benim is bankası mavi yazi gelmedi hala islem devam ediyor diyor ne yapmaliyim yardim? (Usak- is bankasi)
yapacak bişey yok dostum bekliceksin işleme giripde yatmayan ben daha duymadımBenim is bankası mavi yazi gelmedi hala islem devam ediyor diyor ne yapmaliyim yardim? (Usak- is bankasi)
Sagolun hocam yapacak bisi yok 4 e kadar yatarmi sence?yapacak bişey yok dostum bekliceksin işleme giripde yatmayan ben daha duymadım
Sagolun hocam yapacak bisi yok 4 e kadar yatarmi sence?yapacak bişey yok dostum bekliceksin işleme giripde yatmayan ben daha duymadım
Neden hocam?polise git
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.