2014 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Borsadan anlayan söylesin bu banka ne zaman.nakite çevirir paraları borsada.döndüğü an öderler

Aynı bilginin tekrar tekrar verilmesi konunun çöp olmasından ileri gidemez. Nedenini geçen yorumda yazdım.

Bence konuyu açan arkadaşın artık şu bilgileri vermesi lazım. Yazı mavi olursa şöyle olur falan. Yoksa 3 yorumdan 1'i boş oluyor.

Dediğim gibi Konu Dışı'nın kapatılma mantığı burada da devam ediyor kim ne derse desin.

Yani normalden farklı bir gecikme olmadıkça bana yazılanların hepsi boş geliyor anlatabiliyor muyum ?

İlk kez olan adam da araştırsın. Önceki yoruma baksın senin dediğin gibi hiçte bazı arkadaşlar değil maalesef.Gelip konu açsa 50 kişi forumda var yazar admin konuyu kilitler yok burada yazınca normal. Lafı da biz karşı çıkanlar yeriz zaten.

Sadece mavi kelimesini arattım 49 sonuç çıktı. Bu mu bazı arkadaşlar )

Not: Bu arada yea benim sözüm kullanırken sor :)

Sadece bu sayfaya bak 119. sayfa.

Yorumların neredeyse hepsi ödeme gelmedi. Sence hoş mu ? Daha kaliteli bilgiler yazılar olsa daha iyi olmaz mı ?

Ne bileyim ya espri bile olur ama her sayfa da aynı yazıyı görmek. Tuhaf ve gereksiz anlatabiliyor muyum ? Ve bunu yapanlar inan yıllardır adsnese'den ödeme alanları bile var.

Aynı bilginin tekrar verilmesi derken başka ne bekliyorsun bu başlık altında? Çok merak ettim...

Başka şey arıyorsan ya da espri geyik arıyorsan Konu dışı bölümüne bakabilirsin. Yani hem mesajlardan şikayetçisin hem başlığı takip ediyorsun. Sen başlığı neden takip ediyorsun orasını anlamadım? Ödemen işleme girdi mi? Girmedi mi? Girdiyse yatar illa ki arkadaşım yani senin bu başlıktan beklentin ne neden okuyorsun orasını anlamadım?!

Neyse sana bu son mesajım.

büyük ihtimal bankalar paraları işletiyor

O benim başıma enpara'da geldi. Şöyle ki;

Zoomin'den para bekliyordum Dolar olarak tabii ki.

Neyse Zoomin 20'sinde completed yazısını çıkarttı. Dedim tamam 2 güne gelir. Ayın 25'i oldu yok 27'si oldu yok. Zoomine mesaj attım paramı gönderdiğinize emin misiniz diye.

Bana evet dediler karşılığında dekont istedim onu da verdiler.

Neyse dekontu ayın 27'si idi sanırım neyse hiç fark etmez. Bankaya verdim saat 6'yı geçtiğinden dolayı işleminize yarın başlanacak dediler. Ve inan ertesi gün para direk hesabıma geldi.

İşte bu bankanın para işletmesi oluyor. Ve dolar 2.30 dan 2.20'ye düştü düşün artık nasıl bir kayıp.

[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] merak dostum merak. Yılların alışkanlığı. Adettendir diyelim. Kuveytte para yatma oranına da bakıyorum milletin acaba paraları yatmış mı oranına da. İlginç soruları olanları da cevaplıyorum. Bir üst mesajıma bakarsan anlarsın mesela.

Bunlar işte konunun güzelliği. Ama bu kadar kişinin olduğu yerde profesyonellik beklemek yanlış olur. Profesyonellik değilde herkesi kendin gibi görme diyelim. Hatalıyım ama aynı zamanda da bıkmış anlatabiliyor muyum. Her neyse uzamasın son mesaj olsun. Gelecek ay devam ederiz.

Ben bu konuda ki mesajları merak ediyorum ama benim gibi ödeme alamayanları değil yok makbuz maili gelmiş yok yazı mavileşmiş olaylarını değil belki yeni bilgi edinirim umuduyla girdiğim bile oluyor.

Mesela geçen ne öğrendik ?

Adsense hesapları kesinleşirken hepsinin aynı anda değil sonradan kesinleştiğini öğrendik. Belki bu kadar narin bilgiler edinebilirim diye geliyorum.

Son düzenleme:
çukurova bölgesinden olan arkadaşlar. Ziraat ne durumda online bakma şansım yokta boşuna bankamatiğe gitmiyelim :)

hocam o zamanlar ödemesi kesinleşip işleme girmeyenler yoktu :D

Ödemesi kesinleşip işleme girmeme olayı daha çok hangi sebeplerden oldu ?

Yani öyle bir şeyi ilk kez duydum. Otomatik ödeme talimatı verildikten sonra o para gerçekten hesaplara geçmedi mi ?

Yoksa siz ayın 11'inde olan kesinleşmeden mi bahsediyorsunuz..

Yani otomatik ödeme talimatlarında hiçbir sıkıntı duymadım çünkü ve olması da gerçekten çok zor ve imkansız geliyor bana. Tam o arada adsense banlansa bile bildiğimce olan olmuş para zaten çoktan yola çıkmış.

Arkadaşlar bu saatlerde ödeme alanlar olursa kesin yazsın :)

Bakalım kimmiş bu çalışkan bankalar.

Bu arada bu eft'ler orada çalışanlar tarafından mı yoksa otomatik bir sistem tarafından mı onaylanıyor. Herhangi bir bankacı varsa merak ettiğim bir sorudur.

Eğer otomatik bir sistem ise öğle arası neden durgunluk yaşanıyor ?

Gecen ay banka sabah 4te odeme gecti. Bu isin mesai saatiyle alakali olacagini sanmiyorum.

Ödemeleri önce merkez bankası onaylıyor. Merkez bankasından onay geldikten sonra 15 dk içinde hesaba düşer ödeme

Polemik tayfa yine basligi duzene sokucam derken daha cok karistirmis.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri