2014 en iyi 20 Oyunu Videom [HD]

CennetKapisi

Yasaklanmış
Web sitesi
www.cennet-kapisi.net
Merhaba,

2014 yilin en iyi 20 oyunu sizinle paylasiyorum

Link: watch?v=1Kpa0UPEAuU

(YouTube'dan izle)

Artik destek verirmisiniz yine dislike'mi yaparsiniz bilemem birsey demiyorum

NOT: Sacma sapan yazanlari sikayet ediyorum (konularim gereksiz yere kapaniyor)

Neden Her Videona Ayrı Bir Konu Açma Gereğini Duyuyorsun Anlamadım gitti.

Merhaba,

(YouTube'dan izle)

Ben paylaştığın videoları beğenerek izliyorum ama beğenmeyenler de var bun da yanlış bir şey yok

Hocam Videolarını Burda İzlenim Almak Vs gibi Şeyler İçin Paylaşıyorsan Yanlış Yapıyorsun O Zaman Beğenmeyenler Varki Dislike Yapıyolar Demekki Videolarının Beğnilmeyen Yanları Varmış Senin Onları Düzeltmen Herkese Uygun Herkesin İzlemek İsteyeceği Türden Videolar Yapman Lazım

Neden Her Videona Ayrı Bir Konu Açma Gereğini Duyuyorsun Anlamadım gitti.

Adam her saat başı bir video çekse ve ayda 5 haneli kazanç sağlıyor olsa bunu kanıtlasa ve göstermek için taktiklerini videoya çekse ve her video için konu açsa bakalım aynısını dermisin merak ediyorum. Hatta açmadığı konuyu merakla beklersin, paylaşmaktan vazgeçince sitem edersin niye açmıyorsun diye. Kardeşim boşuna niye polemiğe giriyorsun anlamadım ya azcık saygılı ol.

Adam her saat başı bir video çekse ve ayda 5 haneli kazanç sağlıyor olsa bunu kanıtlasa ve göstermek için taktiklerini videoya çekse ve her video için konu açsa bakalım aynısını dermisin merak ediyorum. Hatta açmadığı konuyu merakla beklersin, paylaşmaktan vazgeçince sitem edersin niye açmıyorsun diye. Kardeşim boşuna niye polemiğe giriyorsun anlamadım ya azcık saygılı ol.

Sen düşünmeden youtube bunu düşünmüş hocam ABONE OL butonu koymuş. Bu kadar kasmana gerek yok . Konu ve kanal sahibi arkadaş vidoların gerçekten çok güzel :=)

Hocam Videolarını Burda İzlenim Almak Vs gibi Şeyler İçin Paylaşıyorsan Yanlış Yapıyorsun O Zaman Beğenmeyenler Varki Dislike Yapıyolar Demekki Videolarının Beğnilmeyen Yanları Varmış Senin Onları Düzeltmen Herkese Uygun Herkesin İzlemek İsteyeceği Türden Videolar Yapman Lazım

Hayir kimse kusura bakmasin ama bu forumun bazi üyelerin ahlaki bozuk. Daha önce bir konuda pek anlasamadigim insanlar yeni acmis oldugum konuya (Video paylasim konularima) Dislike yapip cikiyorlar resmen görüyorum.

0 Dislikeli videoma O iki kisi geldi merak ettim biraz bekledim YouTube sayfami F5 ile yeniledim baktim iki dislike sonra ciktilar...

Böyle acayip bir zihniyette insanlar var. Ben bu foruma neler verdim neler... bu foruma hic bir katki saglamayan zihniyeti bozuk insanlar bir iki laf atar insanin moralini bozar...

Hayir kimse kusura bakmasin ama bu forumun bazi üyelerin ahlaki bozuk. Daha önce bir konuda pek anlasamadigim insanlar yeni acmis oldugum konuya (Video paylasim konularima) Dislike yapip cikiyorlar resmen görüyorum.

0 Dislikeli videoma O iki kisi geldi merak ettim biraz bekledim YouTube sayfami F5 ile yeniledim baktim iki dislike sonra ciktilar...

Böyle acayip bir zihniyette insanlar var. Ben bu foruma neler verdim neler... bu foruma hic bir katki saglamayan zihniyeti bozuk insanlar bir iki laf atar insanin moralini bozar...

Hocam O Konuda Katılıyorum Sana O Tür Karaktersiz İnsanlar Var Ne Yazikki Ama benim Söylemek İstedğim Hani Burda Kötü Yorum Yapanda Olcak Onlara Alınmıcaksın Kötü Yaptığın Şeyleri Düzelmeye Bakıcaksın Bu Sadece Bi Öneri Bi Tavsiye

Hocam O Konuda Katılıyorum Sana O Tür Karaktersiz İnsanlar Var Ne Yazikki Ama benim Söylemek İstedğim Hani Burda Kötü Yorum Yapanda Olcak Onlara Alınmıcaksın Kötü Yaptığın Şeyleri Düzelmeye Bakıcaksın Bu Sadece Bi Öneri Bi Tavsiye

Sizi anliyorum'da burda birbirimizi destek olmamiz gerek degilmi?

Ben forumda özgün böümüne giderim kim ne paylasmis bakarim videosunu ister begeneyim ister begenmeyim benim kardesim kazansin diye videosunu "begendim" tusuna basarim fayda fayda...

Burda ayni seyi beklerken tam aksine insani kötülüyorlar yetmiyormus gibi birde nasil zarar veririz ona bakiyorlar... bunu bir yabanci dahil yapmiyor bir müslüman nasil yapar hayret ediyorum

Sizi anliyorum'da burda birbirimizi destek olmamiz gerek degilmi?

Ben forumda özgün böümüne giderim kim ne paylasmis bakarim videosunu ister begeneyim ister begenmeyim benim kardesim kazansin diye videosunu "begendim" tusuna basarim fayda fayda...

Burda ayni seyi beklerken tam aksine insani kötülüyorlar yetmiyormus gibi birde nasil zarar veririz ona bakiyorlar... bunu bir yabanci dahil yapmiyor bir müslüman nasil yapar hayret ediyorum
Hocam İşte İnsanoğlu Yani O Dislike Yapanların Amacı Farklı Onları Umursama Sen Yaptığın İşe Devam Et Ama Burda Birbirimize En İyi Desteği Eskiklerimizi Söyleyerek Gösteririz Demek İstedğim O Hani Örnek Verim Ben Burda Senin Tüm Videolarını Beğensem Senin Bi Anını Kurtarır Ama Eksik Yanını Söylersem Ve Sende Onu Düzeltirsen Bu Senin Tüm Zamanını Kurtarır Söylemek İstedğim Bu :)

Hocam hazırladığın videoyu buraya koyarak insanların fikirlerini soruyorsun. Bu durumda videonun dislike alması durumunu da göz önüne almış olman gerekiyor. Kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem fakat sistemin işleyişi bu yönde. Youtube'a upload edersin, foruma koyarsın, sitene eklersin vb. ve insanların beğenisine sunarsın. Olumsuz gelebilecek tepkilere de bence hazırlıklı olmalısın. Bunun müslümanlık vs. kavramlarla alakası yok bence. Objektif yaklaşımlarda vicdani muhakemelerin önemi olmadığını bilmelisin.Bu söylediklerim videoyu buraya izlenim ve like almak için koymadığını varsayarsak geçerlidir.

Dislike ve olumsuz eleştirilerin seni daha fazla ileriye götüreceğini bilmeni ve bu yönde olumsuz düşünmemeni; bu tarz durumlardan rotanı belirlemen senin için çok daha iyi olacaktır. Bol kazançlar.

Videoları izlemedim ama konu başlığını görünce merak ettim. 2014'ün en iyi 20 oyunu... bunu neye dayanarak düşündünüz? mantıken 2014'ün en iyi 20 oyun videosu için 2014 verilerinin 365 gün boyunca toplanıo derlenmesi gerekiyor bana göre yani eksik anlatım ve bilgi söz konusu bana göre.

tabi spam yöntemleri arasında en popüler olanlardan biridir. 2014'ün en... leri. 2013, 2012 vs vs

Arkadaşlar, dislike lık bir düşünceniz varsa konudan belirtin. Dislike vererek adamın videolarının aşağılara düşmesine, ekmeğine niye mani oluyorsunuz. Bunun mantıklı bir açıklaması var mı? Düpedüz çekememezliktir bu. Dislike vermenin haklılığının tartışılacak bir yanı yok bana göre, tamamen art niyet.

Merhaba,

(YouTube'dan izle)

Hayırlı olsun, konuların gereksiz yere kapatılmıyor. Kabadayılık ve sert uslüp v.s gibi haklı gerekçelerle şikayet edip, yasal yollardan kapattırıyoruz.

Hayırlı olsun, konuların gereksiz yere kapatılmıyor. Kabadayılık ve sert uslüp v.s gibi haklı gerekçelerle şikayet edip, yasal yollardan kapattırıyoruz.

tesekkür ederim'de, seninle sohbetim basta iyiydi sen kendi fikrini yaziyordun bende kendi fikrimi yaziyordum saygili sekilde konusuyorduk böyle durumlari hatta tam aksine seven birisiyim taaki kisilik meselere girene kadar ...

Baskasi kisisel olarak beni kücük düsürüyor sizde benim ona cevap verdigim cevabi alinti alarak devam ediyorsunuz eh haliyle böyle bir konuda bende rahat duramazdim...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri