kesinleşmeyen var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pin için 10 TL kesinleşmesi yeterli. Ödeme almak için alt limit 100 TL
Araştırmadın yazmayın arkadaşım. Pin için kesinleşen miktar "10 TL"ye düşürüldü.Fakat ödeme limiti "200 TL"dir.
Ayrıca fazla parası kesinleşen arkadaşlarında, %99 daha önceden para kazanmaları giden ve içeride kalan paraları.Google bu paraları 6 ay sonra ödemekte.
Pini yeni falanmi girmistin başka varmi boyle bisey yasayanBenim ödeme erken olmuş
Son başarılı ödeme 08.07.2014 05:01:41 ((291,28 TL) Banka hesabı .... yazıyor bankaya baktım hesaba para yatmış. Bilen varsa açıklasın ilk defa başıma geliyor bu kadar erken ödeme, hayra alamet mi ?![]()
Pini yeni falanmi girmistin başka varmi boyle bisey yasayan
Pini yeni falanmi girmistin başka varmi boyle bisey yasayan
Evet Hocam ben pini yeni girmiştim kanalları kontrol ediyorum kazançlar hesapladığım şekilde ama kesinleşen hesaplamamın neredeyse 5 katı
onu araştırıyodum bende genelde oluyor ama bu ay fazladan olmuş 1100 lira civarında fazla var acaba bağış sistemi çıktı yt de omudur yoksa treklam tıklamalarında başarılı işlem başına verilen pirimmidir , bende kapanan kanal olmadı hiç para kazanımda gitmedi , mesela aylık 8k alıyorsam 1 adsenseden kesinti %18 civarında olur ve alırdım extrem bir kesintide olmadıki sonradan eklensin.
Ben şurdan yola çıkarak söyledim bunu hocam.Aralık ayında bir adsensemin içinde 2.5k para varken para kazanmalar gitti.Geçen Haziran ayında yani tam 6 ay sonra fazladan para geldi.Birçok arkadaşdada oldu bu durum.
Fakat sizinde dediğiniz gibi belki reklamlardan ürün satışı olupta fazladan parada vermiş olabilir.
Bu adsense hesabından ikinci ödeme alışım ve buna baglı kanallardan kapanan veya sildigim olmadı.Daha öncede kullanamadıgım sorunlu bir adsense me aylık izlenimi 0 olmasına ragmen 1 k üzerinde bir miktarı kesinleştirip ödemesini yapmıştı google.Ama o adsensemde kapanan kanallar olmuştu daha önceden.onu araştırıyodum bende genelde oluyor ama bu ay fazladan olmuş 1100 lira civarında fazla var acaba bağış sistemi çıktı yt de omudur yoksa treklam tıklamalarında başarılı işlem başına verilen pirimmidir , bende kapanan kanal olmadı hiç para kazanımda gitmedi , mesela aylık 8k alıyorsam 1 adsenseden kesinti %18 civarında olur ve alırdım extrem bir kesintide olmadıki sonradan eklensin sence nedir kesin bilgin varmı_?
kesinleşmişe nerden bakıyorduk yahu bir rakam gördüm ama o olduğundan emin değilim .eğer o ise çok az kesinti olmuş.şaşırdım kaldım.
Bu adsense hesabından ikinci ödeme alışım ve buna baglı kanallardan kapanan veya sildigim olmadı.Daha öncede kullanamadıgım sorunlu bir adsense me aylık izlenimi 0 olmasına ragmen 1 k üzerinde bir miktarı kesinleştirip ödemesini yapmıştı google.Ama o adsensemde kapanan kanallar olmuştu daha önceden.
Bu seferki para tam bagış veya ikram gibi oldu.
Hicbiri yok kardesim.Kanallar suan Allah'a sükür tas gibi devam ediyor.Telif?
Para kazanma kapanma ?
Sonradan gelen dunya engeli?
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.