2014 HAZİRAN Ayı Kazançları, TEMMUZ Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Y
  • Kullanıcı youtubersking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen bir konuda yazmistim size bu durumu ve hakli ciktim reklam patlamasi olacak diye bu ay cok kazanacagiz diye bu durum 2 3 ay devam eder cunku adsense sozlesmesindeki oynatamadigi reklamlari oynatmis gibi odeme yapiyor cunku yaptirimi agir sana 50 dolar vermezsr karsiya 50bin dolar verecek hrkes agiz tadiyla yesin kesinti yok uste totalde 3430 tl ilac etkisi yaratti

Hala kesınlesmemıs benım para tek adsense tek kanal vardı kanal hazıranın 20 sı gıbı para kazanmaya kapandı ne yapsam bılemedım

Kanalda abone sayısı var dıye sılmedım oylece duruyor para kazanması kapandı para kesınlesmedı kanalı kokten sılıyımmı o zaman kesınlesırmı yoksa gıttımı hazıran kazancı basına gelen varmı yardımcı olabılırmı

1. ads. %20 kesinti 3800
2. ads. %15 kesinti 1850
toplam 5650 rekorumu kırdım bu ay. hepsi borçara gidecek
herkese bol kazançlar.

Bir arkadaşım geçen ay 50 tl kazanmıştı sadece ama kesinleşen bakiye 300 tl yazıyor.Geçmiş aylardan kalan parasıda yok.Adsense buna ikramiye felan mı veriyor ne :D daha önce böyle bişey başına gelen oldu mu?

Herkese fazla gelmiş ya , benim kardeşimin 4K tl den fazlaydı 1000 tl kesinleşmiş felek bi bize mi kelek anlamadım gitti

millete gelirlerden prim verilmiş beklediğinin üstünde almış. bizim reklamlardan yönlenenler google ı zarara sokuyor siteyi falan dolandırıyor ki her ay %60-40 arası kesinti oluyor. başka açıklaması yok arkadaş.

1 Haziran - 1 Temmuz tarih arası 118 TL kazanç,
Kesinleşmiş Kazanç geçen ay 90 TL idi. 112 TL olmuş.
Yani bu 118 TL'den sadece 22 TL'mi yatırdı adsense :(
Kanallarım Temmuz 4 gibi para kazanmaözeliği kapandı ama adsense durumu sağlıklı gözüküyor. 4 Temmuzdan sonra sildim kanalları ama bu kazanç haziran - temmuz arası değil mi ? O kadar etkilemiş olmamalıydı ya. Ne güzel 200 TL eşiği geçicektim bu ay.

Arkadaşlar ben her defasında şöyle bi sıkıntıyla karşı karşıya kalıyorum ilk ay hep sınırın altında geliyo kesinleşmiş kazançlar bir daha ki ay ise izlenmeler hemen hemen aynı ama daha çok kazanç geliyo örneğin ilk ay 180 TL 2. ay 260 tl goruntulenmeler hemen hemen aynı ve bu yüzden 2 aydan 2 aya para alabiliyorum bi sorun mu var bilmediğim yada üst üste hata mı yaptım ilk aylarda ?

Arkadaşlar

Bu kazançlarına + ılave olanlar 6.ayda para kazanmaları falan kapanmışmıydı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri