Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hala işleme girmedi.
arkadaş bu niye işleme girmiyor öğlen oldu hala girmedi :S ? anlamadım gitti
Nasip bekleyelim bakalım
unuttuğum bi adsense bu sabah gönderilmiş![]()
hiç onceden 23 unde aynı gün işleme girmişmiydi ?
Benim bu gece girmiş ve elime geçti. İşleme girmeyenler için yazıyorum. Her ayda ısrarla bunu yazarak belirtiyorum. Her ay herkesten bir gün sonra işleme geçiyor benimki. Geçen ay 24'ünde girmişti ondan önceki aylarda ise genelde 22-23 arası giriyordu.
Bugün öğleden sonra da geri kalanlarınızınki girer girmese bile yarına kadar ihtimal var. Tavsiyem az daha sabredip panik yapmayın.
1 senedir düzenli olarak ödeme aldığım adsense işleme girmedi bekliyoruz bakalım
şimdi baktım yatmış iki gün öncesinden bakmaya başlayıp heyecan yapmaya gerek yok
bilmiyorum kidostum seninki yeni mi işleme girdi şimdi mi ?
adsense unutulurmu yahu Adsense para demek para![]()
hayırlı olsun kardeşim bekliyoruz bizde pc basında inşallah kesinleşecek
Benim bu gece girmiş ve elime geçti. İşleme girmeyenler için yazıyorum. Her ayda ısrarla bunu yazarak belirtiyorum. Her ay herkesten bir gün sonra işleme geçiyor benimki. Geçen ay 24'ünde girmişti ondan önceki aylarda ise genelde 22-23 arası giriyordu.
Bugün öğleden sonra da geri kalanlarınızınki girer girmese bile yarına kadar ihtimal var. Tavsiyem az daha sabredip panik yapmayın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.