2014 NİSAN Ayı Kazançları, MAYIS Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%8 kesinti 166 tl pinler ne zaman yola çıkıyor ve adsensede pin yola çıktı gibi bi uyarı gelecekmi arkadaşlar

kesintiyi nasil anliyorsunuz youtube uzerindeki gorunen kazanca adsensedeki kazancimi hesapliyorsunuz
performans raporları/Ürünler/İçerik barındırıcıları için adsense
Yukarıdan tarihi 1nisan 30 nisan arası yap.
Alta in 1 aylık kesinleşmeyen parana bak. Sonra kesinleşene bak. Yüzdeni hesapla

Aylar aylar aylar (hatırlamıyorum) sonra %17,5 kesmiş.
( %20 altına düşmezdi )

1621Tl ile kendi Adsense Rekorumu kırıyorum bu ay.

1. adsense %8 kesinti, 2. adsense %16,5 kesinti
ALLAH bin bereket versin, güle güle yemeyi nasip etsin,

%12 kesinti ile balkondan çığlık atmama neden oldu :) miktar bu ay çok fazlaydı bu kesintiyle atlatmak süper :)

%32 kesinti mi olur lan adamlara çalışıyorz resmen

Daktilodan Tapatalk olarak gönderdim :D

İlk ödememi alacağım inşaallah.
Nisan Ayı Kazancı: 718,5 TL
Kesinleşen Kazanç: 702,5 TL
Kesinti: %2

Müthiş başladık. Bakalım böyle devam eder inşaallah ...

Bir adensemde %12 kesinti oldu ilk kez %17 nin aşağısını gördüm hayret! Ve okuduğum kadarıyla bi çok arkadaşımızda durum aynı. Süper oldu..

Gelelim diğer duruma.. Nisan ayı tahmini tutardan ne kadar kesinti oldu diye diğer adenseme baktım. Bırakın kesintiyi tahmini tutardan 35 TL gibi bir fazla var. Geçen ay paramın tamamını aldım yani içerde kalan yoktu. :D Benim durumumda olan var mı?

beyler çok ilginç ki kesinti olmamış tam aksine normal kazançtan %10 daha fazla kesinleşmiş :D mutluluğa boğuldum akşam akşam bu ne cömertlik google :cool:

1.483 TL Nisan ayındaki tahmini kazancım kesinti ne kadar olur diye bekliyordum açıkçası para kazanmalar falan da kapanınca 800 - 900 yeter diyordum ama şok oldum.
üzerine 50 lira daha koyup kesinleştirmişler çok şükür.
Acaba neden oldu geri almasalar bari Allah hayır etsin diyelim
Bu durumda olan arkadaşlar var mı?

Biraz önce arkadaşla konuştum 100 TL fazladan yatırmış. Benim birinden %12 kesti diğer adenseye 35 tl fazla yatırdı. forumu kurcalıyordum bende yorumları okudum bi çok kişide durum ya az kesinti ya hiç kesinti yok ya da fazla para yatırmışlar. Tabi kesintisi fazla olanlarda var ama bi çok kişide fazla para yatma olayı var.

genele fazla vermiş benim 1 adsense de %50 kesti google sagolsun.

adsen dem geçen ay tahmini kazanç 100 tl. iken kesinleşen param 110 tl
nisan ayi izleme 782 tıklama reklam basina 0.13 dir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri