arkadaşlar bu paranın işleme konulduğunu vs nasıl anlıyoruz? ilk defa ödeme alıcam da yapacağımız herhangi bir şey var mı beklemekten başka? nerden bakıyoruz yatırıldığına falan? banka tanımlanmış şekildedir.
hesabında paran görünüyorsa yatmıştır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar bu paranın işleme konulduğunu vs nasıl anlıyoruz? ilk defa ödeme alıcam da yapacağımız herhangi bir şey var mı beklemekten başka? nerden bakıyoruz yatırıldığına falan? banka tanımlanmış şekildedir.
hesapta.... Dedim işte mutlu oldun muhadi artık biri hesapta desin![]()
ödemeyi yeni tanımladığın hesaba almak için belli bir süre önce onay vermen gerekir.bugün yarın miktarı girip yeni hesabı onaylarsan en iyi ihtimalle 6.ayın ilk haftası alırsın parayı.Yeni hesap girdim onaylamak için küçük rakamı girsemde bu ay alamazmıyızTabi oda geceye kadar gelirse...
Eğer hesap pin girilmişse 200+ geçmişse bu ay alırsın, yalnız yarın mı 1 hafta sonra mı belli olmaz.
Pini girdim ustam ama diğer hesap duruyor hala birincil yapmak için küçük rakamı bekliyorum.
Hesap işleme girdiyse artık birdaki ayamı kaldı ?
Hocam içerdi iyi para var demek kiAz öne fırına giderken Garanti bankasının önünden geçtim ve bankaya bakıp çalışın çalışın dedim bana bir şeyler oldu bu ayne sancılı bir ödeme yaşıyoruz yahu bu son aylarda
Hocam içerdi iyi para var demek kiAllah bereket versin
20lirayı geçtiyse yatar ama onun süresi 90gün falandı.arkadaslar 2 tane adsense hesabimi sildim gelen mailde tutar yatacak falan diyordu iclerin bi miktar para vardi onlar yatar mi acaba
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.