2014 NİSAN Ayı Kazançları, MAYIS Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adsense ye bakiyom en son odemelerde odenmis gorunuyor banka hesabina baktim para yok daha bi s5 alalim dedik bekliyoz da bekliyoz ha yatsin da bir an once gidip aliyim telefonu

Bizim paraları banka çalışanları mı onaylıyor yoksa sistemi açıp sisteme mi onaylatıyorlar hesaba geçmesi için ?

para kazanmanın kapatıldığı ay mı alamamıştınız para yoksa o adsenseden hiç para alamadınız mı ?
anlamadım :/. para kazanmada kapanma felan hiç olmadı. suan hala kazanıyor adsense. odemede hiç almadım bu adsenseden

Son düzenleme:
21.May.2014 Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: Banka hesabı ... bakalım ne zaman yatacak yatmayanlar varmı halen ?

O para hala tahmini kazançlarda duruyor ve daha hiç kesinleşen olmadı o aydan sonra (para kazanması kapanan adsense)..
.su an başka adsenseden odeme alıyorum o adsenseden hiç odeme almamıstım.
para kazanma kapandıktan sonra yeni kanal bağlamadınız mı ? benim adsensede çöp mü olacak ? ben yeni kanal bağladım

Salı günü pin kodu girildi.Biraz evvel ödeme yapıldı diye mail geldi.

Bravo Google

para kazanma kapandıktan sonra yeni kanal bağlamadınız mı ? benim adsensede çöp mü olacak ? ben yeni kanal bağladım

benim bağladıgım kanalların 2 gun sonra yenıden para kazanması kapandı adsensenın para kazanması gittiği için. 2 gun kazanıyor ve sonra para kazanmaları gidiyor kanalların ama para kaazanması kapananan kanalı full silince felan duzeliyor diye biliyorum ama ben halledemedım.

ödeme yapıldı maili geldi. yarın kesin yatar mı yoksa birkaç gün geçebilir mi? normalde yurt dışı gönderiler birkaç gün sürüyor ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri