2014 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben mart ayi için 670 euro aliyorum hayirlisi

Evet işte o geçerli bakiye yazan miktar ödenebilir kazançındır yani kesinleşen kazanç denilen şeydir o..
Kesintileri sen hesaplıyorsun şoyle ;
Geçen ayın yani şubatin tahmini kazancina bakıyorsun raporlardan ( 1 ile 28 şubat arasina)
Daha sonra ödeme geçmişinden şubat ödenebilr kazanca bakıyorsun ve farkı sana kesintiyi veriyor( buradaki üste yazan gecerli bakiye önceki aylardan para devredilmişse burada toplamı yazar asıl olan şubat ödenebilir kazançtır)
Bu farkı tahmini kazanca bölüp 100 ile çarpıncada % de olarak kesinti bulunur..

Kıssacası .. 100 x (Tahmini - kesinleşen para ) / tahminikazanç

Biraz uzun oldu sanırım...Bol kazançlar..

sagolasın hocam sizde bol kazanclar . . .

Arkadaşlar ben yurt dışındayım ve yaşadığım ülke ile Adsense arasında EFT anlaşması yok o yüzden para çek olarak gelecek.Sitede Mart'ın 31'inden önce geleceği söyleniyor daha erken veya geç gelme ihtimali var mı çek olduğundan dolayı?

3,34 ALLAH bereket versin. Ben başladım ! çıktı bastığım yerde ot bitmiyo:)

yarın yatma gibi bir şansı yok artık herhalde.Salı günü yatacak gibime geliyor.

Ben bir süre ara verdim adsenseye yeni takvimi çok iyi bilmiyorum ödeme tarihleri değişmiş 22 ye çekilmiş.Yarın ayın 21 i sürpriz olur mu dedim ama olmayacak tabi.

ödeme tarihleri ne zaman [MENTION=1523]mNote[/MENTION] , [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] , [MENTION=144]M.A.A[/MENTION] , [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] , [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]

Ben bir süre ara verdim adsenseye yeni takvimi çok iyi bilmiyorum ödeme tarihleri değişmiş 22 ye çekilmiş.Yarın ayın 21 i sürpriz olur mu dedim ama olmayacak tabi.

ödeme tarihlerinin değiştiğini ve 22sinde yatacağını nereden biliyorsunuz hocam adsense kendi sitesinde mi yayınladı?

@nescafe3in1

Gecen gün google forumda okumuştum 22 diye kalmış aklımda hocam ama yanlış okuduğumu sanmıyorum,bakınayım biraz linki bulursam yazıcam.

Takvim değişmiş derken ben eski sistemden ay sonu ödeme yaptıkları zamandan bahsediyorum 6-7 aydır adsense kullanmadığım için değişmiş dedim karışıklık olmasın

tl ye geçilince ödeme tarihi öne alındı. 21 inde işleme girer. 24/25 inde yatar, araya haftasonu girdiğinden

en geç salı günü elimizde olur umarım paralar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri