2014 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim para yatmış desem kaç kişi söver bana :D

edit: yok öyle bisey :)

bence yarın en geç 14 de yatar paralar

uzun zamandır var bundan sonrada olur inan bana.. ama inan bana işim vardı bıraktım aylık 8000 lira kimse vermiyor yada daha fazlasını. şunuda eklemek isterimki ben /www.xticaret.com da satış ortaklıgım vardır imleme ve sayfamda satış reklamları ilgili kazancım vardır.. ayrıca ilanbenden.com - ilanbenden , ilan benden , Sahibinden, ilk Sahibinden, Satılık, Kiralık, 2.EL, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları, ilan ve alışverişte ilk adres ... ilanbenden.com - ilanbenden , ilan benden , Sahibinden, ilk Sahibinden, Satılık, Kiralık, 2.EL, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları, ilan ve alışverişte ilk adres da Sayfa Ve İlan Alanında ADMİN lik Yapıyorum 1,250 maaş ve ssk vardır.. bunun yanı sıra sahibinden.com da elektronik ürünler satıyorum.. aynı zamanda digitürk satış temsilciliği / danışmanlığı yapıyorum hocam..

sen neymişsin be hocam valla bravo allah bin bereket versin

Arkadaşlar An itibariyle ödeme yapıldı maili gelmiştir. herkes güle güle harcasın kazançlarını.

Adsens mailime ödeme yapılmıştır maili geldi hocam ? ayrıca adsensde de son başarılı ödeme kısmına geçti kesinleşmiş kazanç.

bende hala ne mail var ne bişey hala otomatik ödeme işlemi devam ediyor yazıyor

allahını seven şu konuyu hortlamasın elim ayagım karşdı :)

ben ayda 600 liraya ulaştım nihayet fakat ünlem geldi nasıl yapıcaz bilmiyorum

Hocam bot kullanıyor musunuz bilmiyorum ama , ben videoyap kullanıyorum , orada ünlem sorunu yok mu var ama , mesela 250 tane otomatik video yüklüyorum , 50-100-150 tanesi ünleme düşüyor , yani hepsi ünleme düşmüyor..

Ünlem problemi olmadan önce geçen ay 9.000 video yüklemiştim ,ünlemden sonra bu sayı 3500 e düştü.. Geçen aya göre %60 daha az video yükleyebildim ,

Gmail hesabınız yeni açılmış olsun,mart ayından önce açılmış gmailler ünleme düşüyor..Kanala 250-300 video yükleyin ve bir daha o kanala video yüklemeyin..

Hocam bot kullanıyor musunuz bilmiyorum ama , ben videoyap kullanıyorum , orada ünlem sorunu yok mu var ama , mesela 250 tane otomatik video yüklüyorum , 50-100-150 tanesi ünleme düşüyor , yani hepsi ünleme düşmüyor..

Ünlem problemi olmadan önce geçen ay 9.000 video yüklemiştim ,ünlemden sonra bu sayı 3500 e düştü.. Geçen aya göre %60 daha az video yükleyebildim ,

Gmail hesabınız yeni açılmış olsun,mart ayından önce açılmış gmailler ünleme düşüyor..Kanala 250-300 video yükleyin ve bir daha o kanala video yüklemeyin..

hocam bu konuda katılmadıgım yerler var mesela bir kanal aç video at ! geldimi daha ne atarsan ! geliyor diyosunuzya işte orda bir çelişki var mesela örnek olarak tayi dilinde bir video atın kategori vermim sorun olmasın 200 videoda sana 3 ünlem gelmez hiç eşleşmede gelmez gelsede 1 ay sonra gene at aynı sistem gene geçerli yani ünlem kanalı tekrar yüklemeye kapamıyor sadece kanalın spam derecesini yükseltiyor.

hahaha :D bu saatte ödeme geldi. mail'de ödeme yapıldı diyor geçen ay mail geldiği an yatmıştı.işleme girmiş şimdi.
Google AdSense uygulamasından size bir ödeme yapıldı

hahaha :D bu saatte ödeme geldi. mail'de ödeme yapıldı diyor geçen ay mail geldiği an yatmıştı.

Bende de aynı durum oldu . gecen ay ödeme yapıldı. mail geldi. , bence sabah 9 da banka da paralar
Hayırlı olsun Herkese

ve an itibari ile mail geldi ödeme yapıldığına dair bu sabah yatmış olur (finans)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri