Wuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Bu süper oldu işteeeee! Kesinleşme tamam ve hepsinin üzerine yatacak youtube diyordum ki ummadığım şekilde para kesinleşti. Kesinti oranı vs vs bunun hakkında en kısa zamanda özel bir konu açıp sabitlenmesini rica edicem. Çünkü Para kazanması kapatılan kanallara uyguladığım işlemler ve sonucu hakkında kesin ve net bilgiler resimler içerecek ve bir çok arkadaşımızın merak etiği kanalı silersem ne olur, alt kanal ana kanal vs vs gibi bir çok konuda en doğru cevapların olduğu konu açılacaktır. Yarın müsait olursam hazırlarım hepsini.. 0 lira beklerken para almak tahmin edilemez

Not: Para kazanma kapatıldığı halde 25 Şubatta kesinti oranı %28 ile para kesinleşti. Google artılar dahil tüm kanalları sildim ay bitmeden.. hepsi alt kanaldı. 0 lira beklerken para almak süper oldu. %90 kesse razıydım yani.. Ayrıntıları konu açınca yazarım. iki ayrı adensede para kazanmaya kapatıldı ve hangisi nasıl para aldı kesinleşme oranı gibi konular artık netlik kazanacak.. bu gecelik müsade.
Herkese hayırlı uğurlu olsun kazançları. Allah daha çok kazanmayı nasip etsin,sorunsuz şekilde!
Not: Para kazanma kapatıldığı halde 25 Şubatta kesinti oranı %28 ile para kesinleşti. Google artılar dahil tüm kanalları sildim ay bitmeden.. hepsi alt kanaldı. 0 lira beklerken para almak süper oldu. %90 kesse razıydım yani.. Ayrıntıları konu açınca yazarım. iki ayrı adensede para kazanmaya kapatıldı ve hangisi nasıl para aldı kesinleşme oranı gibi konular artık netlik kazanacak.. bu gecelik müsade.
Herkese hayırlı uğurlu olsun kazançları. Allah daha çok kazanmayı nasip etsin,sorunsuz şekilde!