2014 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Şubat ayı kesinleşen 297 tl var, lakin pinim daha gelmedi. Pinim 2 hafta içerisinde gelir. Pini girdikten sonra Şubat paramı adsense ne zaman öder?

ödemeler işlemde hayırlı olsun büyük bi ihtimal yarın öglen 1 e doğru paralar hesapta olur

Merhabalar bir sorum olacak banka hesabım olmadığı için parayı şuan alamıyorum bu hafta içinde banka hesabı açsam parayı diğer ayı beklemeden alabilirmiyim

pinini bu ay girdiğin hesap işleme girmedi galiba o hesap büyük bi ihtimal yarın öglen gibi işleme girer
Peki hocam:
Benim şubat ayı kesinleşen 297 tl var, lakin pinim daha gelmedi. Pinim 2 hafta içerisinde gelir. Pini girdikten sonra Şubat paramı adsense ne zaman öder?

Üç hesabın biri işleme diğerlerinden ses yok, ama geçersiz işlem diye bir miktar daha kesinti olmuş.

Peki hocam:
Benim şubat ayı kesinleşen 297 tl var, lakin pinim daha gelmedi. Pinim 2 hafta içerisinde gelir. Pini girdikten sonra Şubat paramı adsense ne zaman öder?

nisan ayının ilk haftası alırsınız büyük bir ihtimal 7 si 8 i gibi

kesinlikle, pini bir hesabıma ücret kesinleşmeden önce diğerine de kesinleştikten sonra girdim. İnşAllah dediğin gibi olur.

hocam ben geçen ay pinimi 17 sinde girmiştim 22 sinde herkesin işleme girdiği halde benimkisi girmemişti pazartesi öğlen benimkide işleme girdi

cok sukur isleme girdi.. Insallah herkesin sorunsuz girer arkadaslar..
hesaba yarin yansimayabilir.. pazar gunu cikan odemeler sali gunu yatiyordu sanirim..

dolar hesaplarından ne haber? benim dolar hesap işleme girmemiş henüz sizinki de öyledir diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri