2014 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende yatirildi die dekont var ama yatmamis bu tur sorunu olan varmi ayni banka ayni sube biri yatti biri yok

Bende de durum aynı arkadaşım en kısa zaman da yeter biraz sabredelim,gerçi ben de sabırsızlanıyorum ama beklemekden başka çare yok,bir de parası yatan dostlar sizden ricam hangi il hangi banka yazarsanız daha hoş olucak bilgilendirme bakımından ve takip bakımından :)

Adsensedeki mesaja bakmayın. Para yatıyor çok önceden. Şu an sizin de yatmıştır. Hesabınızı kontrol edin.

Finansbank ziraat iş bankası hesapta güle güle harcayın:)

Şubeyi aradım Google amca daha göndermemiş, gönderirse 20 dakika içince geçecek dedi. :) Ya da merkeze düşmüştür birazdan gelir dedi.

Şubeyi aradım Google amca daha göndermemiş, gönderirse 20 dakika içince geçecek dedi. :) Ya da merkeze düşmüştür birazdan gelir dedi.

Google amca daha göndermemiş out,20 dk içinde hesaba geçicek in :D
Bursa Garanti hala beklemedeyiz,Altıparmak şubesi uyumaa..

Alla alla bu ayda benim iş bankası gecikti, yatsada kurtulsak şu heyecandan :)

Yapı kredi izmir yarm saatte bi paket bitirdim .d

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hayır aynı anda yatmıyor, yanlış bilgilendirmeyelim. Her şubenin onayı iş yoğunluğuna göre değişebilir.

Katılıyorum. Garantinin biri yattı diğeri yatmadı bendede.

---------- Mesaj saat 12:59:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:58:38 civarında gönderildi. ----------

Garanti bankası İstanbul Yatmadı Hala Bekleiyorum..

aynen kardeşim benimde sakarya yatmadı. istanbul yattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri